Ikke kategoriseret

bieber feber

hej læser  man kan nok godt sige at jeg har fået bieber feber  jeg er ikke så meget fan af ham som jeg var før kan bare godt lide et par sange han laver  ?.   🙂 jeg kan finde de mest søde billeder frem af bieber  hvor han har make-up på det synes jeg at i skal se   og så er der også den parfume som jeg håber ligger under træet til mig den 24 juleaften den er så god min bedste veninde har den har bare lånt noget af hende uden hun vidste det  hæhæ slemme malou   🙂  jeg ved godt at  at jeg er en være en  men dog en sød veninde at have  alle bieber fan også dem som ikke er  velkommen til at skrive og følge med her inde på siden  for bruger ikke ret meget msn og min profil på facebook  der vil selvfølige være nogle konkurencer på siden når det er muligt for mig at lave en  men ja  skriv hvis i har en blog som jeg må følge med i  altid skønt med andre der også blogger ligsom mig  på et tidspunkt skriver jeg et indlæg om hvorfor jeg begyndte på at blogge om at det koster noget for at starte og om man tjæner penge på det osv  knus malou ?.  

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar