Ikke kategoriseret

GIVEAWAY konkurence

giveaway konkurence sat i gang  det i skal gøre for at deltage er at skrive hvorfor i gerne vil vinde kommentar hernede under i må også  dele min blog   vælger den bedste og sødeste kommentar  som bliver  vinderen  bliver opdateret  her inde på min blog  og på den på facebook jeg har <3 held & lykke til jer der deltager  giveaway konkurencen

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

32 Kommentarer

 • Svar Caroline Hoffmann Simonsen at

  jeg vil gerne vinde, fordi jeg synes det kunne være sejt at vinde sådan en fin gave af dig!! mangler desuden også make up :$ <3 men jeg synes det er rigtig flot af dig, at lave en blog og støtte folk!! jeg synes det er rigtig intressant at læse dine bloganslag og kigge på dine billeder 😉 ( du har forresten en rigtig god tøjsmag!) – men somsagt kunne jeg rigtig rigtig godt tænke mig de fine øjenskygger, lipclossen og den pinke neglelak!! møøøøs fra mig!!:-* p.s. du er cool. <3

 • Svar Julie at

  Hej igen Malou & Malou’s søster 😀
  – Jeg vil gerne vinde det der make up, så kan det være at jeg kan begynde at gå lidt mere med det, jeg bruger det ikke så tit, men det er nok også fordi jeg ikke har noget /-:
  – Jeg vil ihvertfald rigtig gerne vinde det 😀
  & til dig Malou, så har du en virkelig god blog på fb, jeg følger med i den hver dag 😀
  <3<3<3

  Ville støtte den altid 😀

  Knuzzz Julle 😀

 • Svar Emil Schmidt at

  Hey Malou 😀
  Jeg ville gerne vinde den her giveaway så jeg kan give en rigtig nice gave til min dejlige kærste som halv års dag 🙂
  Hun ville elske den 😉

  Tak – Emil Schmidt 🙂

  • Svar Laura at

   Awwwww ej blev nød til at kommentere det er simpelhen så sødt 😀

 • Svar Zimone Larsen at

  Hej minsøde, for det første jeg elsker din blog og dig! 😀 <3 Jeg synes det kunne være viiiildt fedt at vinde det fordi hvis der er noget jeg er så er det den største make up og negelak samler og elsker! De der farver det er viiiiiild fede! Især negelakken, uff!! :-*

  Knuuuuus & Kyyyys! <3

 • Svar Marie-Louise at

  Ville vildt gerne vinde, det lækre make-up 😉 Syntes du super sød at givet det væk, og hvis jeg vinder det bliver det smidt på min blog og en god andmeldelse af din blog + hvis du har lyst at vi lave et lille afsnit om dig hvor du kan forklare lidt om dig og din blog 🙂

 • Svar Simone at

  Hey Malou og hendes søster 😀
  Jeg kunne meget godt tænke mig at vinde din give away fordi jeg ikke rigtig har prøvet at vinde noget før, men også fordi jeg syntes det ser mega fedt ud, jeg elsker virkelig de farver, det er hvertfald nogle øjenskygger jeg har ønsket mig i lang tid, og nogle jeg klart kommer til at bruge og nogle jeg kunne lave en masse tutorials med, og neglelakken er bare en lækker farve som man bruge hele året rundt, og så har jeg også altid ønsket mig at prøve sally hansens neglelakker , og så syntes jeg at det er så fedt malou at du laver en give away, du er bare en fantastisk sød pige, og mig og min veninde er bare så glad for at du lavede et indlæg om vores blog, det betød bare alverden for os, du er bare en dejlig pige, og jeg håber at du går hen og bliver til noget stort en dag 😀

 • Svar Simone at

  og malou, jeg vil meget gerne lave en video om dig på min youtube kanal 😀
  det kan vi lige snakke nærmere om 😉
  – simone <3

 • Svar SofieLouise at

  Hej Malou og Malous søster. <3

  Jeg elsker at læse din blog, og synes den er enormt spænende. Jeg synes det er fedt og læse hvad du render og laver selvom jeg ikke kender dig.
  Du laver nogen virkelig fede indlæg, som jeg elsker og læse. Du er en rigtig dygtig blogger, du har virkelig et talent hvad det andgår. Jeg elsker at du går indfor at stoppe mobning. Det synes jeg er enormt flot. Så stor respekt her fra. <3
  Du ligger nogen fede billeder ind, af dig selv, og dine kager 😀 Og selvfølgelig andre ting.
  Jeg fortjener at vinde fordi, jeg aldrig har prøvet vinde noget før ud over en 100 kroner sedel, for en krudsogtværs i de blidesjul. Som jo faktisk ikke rigtig er noget. Jeg går meget op i makeup. Og mit største ønske er at blive makeupartist. Men jeg har ikke så mange penge og gøre godt med, også skal jeg også snart ud og kigge på noget konfirmations makeup, og det ligner pretty much det jeg havde tænkt mig.
  Kys og kram, håber du vælger mig!

  SofieLouise Rønholt <3

 • Svar Camilla Felina Hansen at

  Hej Malou ..
  Jeg vil vinde fordi jeg altid har uheld i sådan noget , – vinder aldrig nogen som helst konkurrencer . Det sys jeg er lidt syndt for mig . ;D Og så vil jeg vinde fordi , jeg jo ikk rigtig selv har råd til så meget make-up da det er lidt vigtigere at give min søn det som han han nu har brug for . 🙂

  Kys kys – Camilla Felina <3

 • Svar Signe Nielsen at

  Heeej Malou. <3
  Nu vil jeg ikke overdrive totalt for at vinde, men jeg synes faktisk du har en super fed blog og fede indlæg og spændende at læse! Du er en super dygtig blogger.
  For det første – virkelig fin gave man kan vinde.
  Det ville være virkeligt fedt at vinde fordi at jeg kunne da sagtens bruge noget makeup da jeg faktisk mangler. Ville da være mega fedt! + Jeg vinder virkeligt aldrig noget. Jeg ville blive over lykkelig hvis jeg vandt.
  Og er du ikke Cody Simpson fan? Du er i hvertfald medlkem af gruppen såååå det er jeg også så det er bare awesome og endnu en grund til jeg skal vinde. hæhæ!
  Håber jeg vinder <3
  Knuuuuuus http://photographyshn.blogspot.com/

 • Svar Signe Nielsen at

  Hej Malou.<3¨
  Nu vil jeg ikke overdrive for at vinde men jeg synes faktisk du har en super fed blog, fede indlæg, og spændende.
  Jeg synes jeg fortjener at vinde da jeg nærmest ALDRIG vinbder nået 🙁 .. + Det er nogle fede ting man kan vinde.
  Jeg kunne faktisk også godt bruge noget makeup.
  + Jeg er Cody Simpson fan! AWESOME right? .. ved ikke om du også er men du er medlem af gruppen på facebook !
  KNUUUUUUUS Signe. Jeg håber da du og din søster vil vælge mig! :-)<3
  http://photographyshn.blogspot.com/

 • Svar catrine holme petersen at

  hej tøssen:-* meega sejt at du sætter sådan en dejlig konkuranse i gang<3nå men jeg syntes for det første at du er (seriøs) meeeeega sej og det er også meega sejt at du kan lave din egen webside;-) og jeg går med makeup VER DAG og jeg kan altid bruge noget nyt og det makeup er mega fedt og lige sådan nogen farver jeg går med<3<3<3;-) men i hvert fald virker du mega sød og sjov og som en god makeup vælger;-)<3<3<3
  knuuuuus MIIG!!!<3<3<3<3<3<3<3

 • Svar Tanja Hartz at

  Hej Malou! Jeg vil gerne vinde fordi at du er en super sød pige! Og jeg følger din blog hver dag! Og elsker at se hvad du skriver.. Elsker også at du tager sådan nogen flotte billeder, de er vildt gode! Og jeg misunder dit gode kamera. Ville ønske jeg havde sådan et så jeg kunne tage gode billeder også!! Malou? Du er bare en fantastisk pige! <3<3
  Jeg skal også vinde fordi at det ville være en perfekt gave til min bedsteveninde når vi skal ses her i februar igen.. Vi har snart været det i et år, så det ville være en perfekt gave til hende!

 • Svar Maya S at

  Hej søde Malou. Jeg er rigtig vild med din blog, og har læst den fast i et godt stykke tid. Du skriver rigtig fint, og har nogle gode billeder. Du virker som en utrolig sød og loyal pige, som man kan stole på, hvilket også gør din blog meget personligt. Jeg elsker personlige blogge, og din er klart en del af dem jeg elsker. Det er godt nok noget af en konkurrence, som helt klart vil betyde meget for mig, hvis jeg vandt. Du er også en super smuk pige, hvilket du helt sikkert skal være stolt over. Tror på at du bliver til noget meget stort, og at din blog bliver meget stor! Det håber jeg i hvert fald for dig, for du skriver bare så godt!
  Knus fra Maya! <3

 • Svar Sascha at

  Hej Malou.
  Først og fremmeste vil jeg sige at jeg har kæmpe respekt for dig. At du tør at stå frem og fortælle hvad du har været igennem i folkeskolen, jeg tager virkelig hatten af for dig. Der er ikke mange som tør at stå frem på internettet og fortælle hvad de egentlig har været igennem. Hvis det var mig så ville jeg ikke turde at stå frem på internettet og fortælle hvad jeg har været igennem. Men kæmpe respekt for at du gør det. Men …. Jeg kunne godt tænke mig at vinde denne fantastiske præmie, da jeg følger at jeg skylder min søster en hel del. Hendes og mit forhold har aldrig været helt så godt, og til tider kan det være enorm svært at bo i samme hus med hende, men trods alt så er hun min søster og jeg elsker hende og vil til hver en tid passe på hende, ligesom hun beskytter mig til hver en tid uanset hvad. Så følger at jeg skylder hende en helt del, og da jeg ved at hun elsker Makeup og godt kunne tænke sig at være Makeup artist senere hen i sit liv, synes jeg det kunne være fedt at vinde og gi’ hende gaven, som et symbol på at jeg støtter hende, men også at jeg virkelig elsker hende, selvom jeg ikke rigtig giver hende udtryk for det.
  Med Venlig Hilsen Sascha 🙂

 • Svar Mie Clara Paludan at

  Hey Malou! Eller Prettymalle som du selv siger det. Men hvad skal man sige, navnet skal jo passe til personen. Og køn, det er hvad du er. Køn er en underdrivelse egentlig? Du er skide smuk! Og thumbs up for din tøjstil! Det er fedt! Jeg elsker at se indlæg om dine køb! Det er fedt at du gider bruge tid på ting som det! Det er spændende for os læsere at se. Jeg elsker det i hvert fald!
  Jeg har fulgt din blog fra starten, og bliver gladere og gladere for det. Det er super hyggeligt at sidde og læse dine indlæg, og du virker som en pige med et godt humør. Man kan ikke blive andet end glad når man læser din blog.
  Jeg har læst din historie. Hvor er det uretfærdigt at nogen skal være sådan? Men hvor er det fedt at du er kommet ud med det. At du tør det! Er stolt af dig Malou! Og super flot budskab!
  Til sidst vil jeg gerne vinde denne konkurrence fordi jeg elsker makeup virkelig! Og det er nogen fede farver, som sådan passer til det hele.
  Bliv ved med at være dig selv Malou! Vi elsker dig!<3
  – Mie Clara Paludan

 • Svar Josefine at

  Jeg ville vildt gerne vinde det fordi jeg mangler make up & fordi jeg syntes det kunne være sejt at vinde det :-D♥ Jeg har næsten aldrig vundet noget i hele mit liv, & tror derfor at det kunne være fedt at vinde her:-) Desuden elsker jeg farverne!:-D♥
  & med alt respekt.. Elsker jeg dig Malou:-)♥
  Jeg har set din blog & jeg føler med dig!:-*
  Knus Josefine

 • Svar Line Hansen at

  Super lækker, at i ville gi nogen ting væk 🙂 skønt at andre mennesker tænker på andre 🙂 øhhm, det er nogen gode og dejlige produkter. Og holder i lang tid 🙂 har selv haft dem før men jeg har dem ikke mere, så kunne godt tænke mig dem igen. Da jeg er virkelig glad for dem 🙂 håber selvfølgelig at jeg vinder, men held og lykke til de andre deltager og tilykke til den der vinder 🙂

 • Svar Cecilie Frost at

  Hej Malou♥♥
  Jeg skal vinde det der makeup fordi jeg snart skal konfirmeres, og farverne er lilla og hvid♥
  -Jeg har intet makeup i de farver og må ikke få penge af min mor eller far til af købe det:-(
  så det ville være såååååååå fantastisk og vinde det!! så jeg også kunne se godt ud til mimn konfirmation♥♥♥
  Ps. Elsker din blog, og det siger jeg ikke bare for af vinde! jeg mener det.. ♥♥
  Med venlig hilsen fra Cecilie Frost:-)♥

  pps. Håber jeg vinder!:-*

 • Svar Manja Sofie Nielsen at

  Hej Malou♥♥
  Jeg skal vinde det der makeup fordi jeg snart skal konfirmeres, & farverne er lilla & hvid♥
  -Jeg har intet makeup i de farver & må ikke få penge af min mor eller stedfar til at købe det. :-((
  så jeg ville være såååååååå glad & det ville være sååååååååååå fantastisk at vinde det!! så jeg også kunne se godt ud til min konfirmation.<3<3<3<3<3<3
  & vil ogs gerne sige at jeg elsker din blog mega meget & det ved du ogs godt, jeg har skrevet det til dig så mange gange inde på facebook & det er ikke bare for af vinde! jeg mener det af hele mit hjerte.
  Jeg elsker dig, din personlighed, din smukhed, & at du faktisk er rigtig sød & hjælper andre.<3<3<3
  Jeg håber rigtig meget jeg vinder, jeg har brug for det makeup til min konfirmation d, 4 maj 2012.
  Farverne passer perfekt til min kjole & jeg lover dig at du får et billede af mig, fra min konfirmation hvis jeg vinder det makeup<3<3
  Jeg elsker dig.<3<3
  Knus & kys
  Din største læser
  Manja Sofie Nielsen<3<3<3
  PS. Du er virk'lig vidunderlig & fantastisk smuk<3<3
  Jeg kan skrive tusinde vis af bøger om hvor sød, smuk, dejlig, fantastisk & vidunderlig pige du er.<3<3

 • Svar Sophie Amalie Fæster at

  Jeg vil gerne vinde fordi jeg er fast læser af din blog og fordi farvepalletterne passer perfekt il mig og min “personlighed”. Jeg synes det er super fint, og sejt af dig at du holde sådanne give aways, og det gør jo bare din blog endnu mere spændende! Eller vil jeg bare sige, keep up the good work, and kill the haterz with kindness! Every girl is beautiful on her own way. :-)))) 7
  – Desuden mangler jeg nyt inspiration til et nyt look, hvilket din gave måske kan hjælpe med? Men nu må vi se! Håber ejg bliver den heldige!.

  – Sophie Amalie Fæster! (Fast Læser)

 • Svar Emilie-Marie at

  Hej piger!
  Grunden til at jeg gerne vil vinde giveaway konkurrencen, er fordi at jeg synes det er utrolig sødt af dig at give det væk, og fordi at jeg følger din blog, elsker at læse det du skriver om og synes at det er en vildt fed blog du har!
  Og ja fordi at de friske og “tøssede” farver passer rigtig godt til den jeg er og hvordan jeg er, jeg elsker make-up og gør rigtig meget ud af det. Så det ville være rigtig fedt at vinde!
  Jeg er rigtig glad for at du kontaktede mig på Facebook og fortalte om din blog.
  Den er fantastisk, forsæt som du gør nu, lad intet og ingen stoppe dig!
  Smil, positive tanker og alt godt herfra! 🙂

  -Knus Emilie-Marie Lauenborg Breitenstein, fast læser.

 • Svar Alberte Kragh Thisgaard at

  Jeg vil ikke fedte for dig, da det ikke er ærligt, men dog ville det være super fedt at vinde gratis make-up, hehehe, det kan man jo altid bruge 😉
  Udover det, så kan jeg godt lide at læse de opslag du kommer med, det rigtig spændende! Jeg har ikke så meget mere at skrive for at vinde det. Man kan da altid lige prøve, hehe 🙂

 • Svar Vivian at

  Du er så fantastisk at alle drengene SAVLER!<3<3<3:-*
  Du gør min hverdag bedrer!:-*
  Jeg vil have det der fordi DU & MÅSKE DIN SØSTER… HAR RØRT DET!:-)
  -& du er helt vildt KØN!<3<3<3<3:-*
  Jeg håber du vælger mig søde!<3

 • Svar Laura bro at

  Hej Malou.
  For det første vil jeg gerne starte med at sig jeg har stor respekt for dig.
  Du lyder som en fantastisk pige, plus du er rigtig køn.
  Jeg forstår ikke “mobberiet”, og har altid haft en rigtig stor medfølelse med ofrene.
  Da jeg læste din historie fællede jeg en tåre.
  Jeg ville sådan ønske at du en dag får det bedre.
  At lave sådan en side kræver mod, og at få det godt med sig selv igen, kræver mod.
  Jeg er sikker på du og din søster vælger den rigtige vinder af de lækre ting.
  Jeg vil gerne vinde fordi jeg aldrig vinder noget, og det ville betyde meget.
  At have sådan en søster man kunne gøre sådanne ting med, ville jeg ønske jeg havde!
  Jeg vil altid følge din facebook side, og din blog.
  Hvis ikke jeg bliver vinderen, ønsker jeg dig alt held og lykke ud i fremtiden.
  Du får sikkert en dag et godt arbejde, stort hus, dejlig mand eller kæreste, og skønne børn.
  Mange knus fra Laura <3

 • Svar Anna Bibiane at

  Jeg vil virkelig gerne ‘vinde’ det fordi at make up er en virkelig skøn ting.
  Jeg følger dig på din facebook side og den her blog, og jeg elsker den måde du har skrevet det der med et eller andet hvorfor du oprettede din blog og kan virkelig godt forstå dig.
  .-Anna♥.

  -Har lige et spørgsmål! kan du ikke lige sende et link til at oprette en blog ;-)♥♥.

 • Svar Pernille Kjær Rasmussen at

  Hvis det er det sminke der er på billedet vil jeg gerne vinde fordi jeg ikke har noget sminke og jeg går aldrig med det for har jo ikke noget men det ville helt klart gøre mig mere piget så piger det er min grund til at jeg syntes at jeg skal vinde <3

 • Svar Rikke Thinggaard at

  Jeg vil gerne vinde fordi jeg elsker make-up! Men jeg er rigtig dårlig til at passe på mine penge, og jeg køber alt for meget dårligt bras :S Desuden har jeg mistet 450,- i en bus og jeg var synderknust fordi jeg ikke kunne gøre min veninde glad med at tage med hende i biografen til en lille ‘date’ <3 Det var dejligt at vi alligevel fik set Hvidsten Gruppen og fik noget dejligt at spise! Jeg syntes du er en rigtig sej pige, som er dejlig åben omkring alt og vidunderlig ærlig. Dejligt med mennesker der er ægte <3.

 • Svar Manja Nielsen at

  Skat, jeg fortjener at vinde. Jeg er din bedsteveninde, og jeg elsker dig. Jeg vil gøre alt for dig sålænge du og jeg lever hvis jeg vinder. Jeg elsker dig og din blog. Hver gang jeg er nede så læser jeg din blog, og tænker på dig. Jeg elsker dig overalt på denne jord. Uden dig kan mit liv ikke fungerer. Jeg kan ikke se en verden uden min bedsteveninde. Husk at jeg elsker dig og fortjener dette skat<3<3.
  Knuz og kyz din bedsteveninde Manja<3<3.

 • Svar Monique J at

  Jeg kunne rigtigt godt tænke mig at vinde, fordi jeg elsker makeup og har brug for noget nyt. Jeg er ikke gammel nok til at få et job,
  Så det kunne være fedt at vinde noget!(-:

 • Svar green coffee bean extract scam at

  When I initially commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox
  and now each time a comment is added I get several emails with
  the same comment. Is there any way you can remove me from that service?
  Cheers!

 • Skriv en kommentar