Ikke kategoriseret

hvem er malou

velkommen til malou s blog 

 jeg hedder malou som bliver 19 år den 3 marts,jeg er en  blogger som elsker at bruge min tid på at   blogge om alt fra mode til skønhed, til mit liv og hvad jeg laver. Jeg er en glad pige som elsker tøj,  fotografi og andre kreative ting. jeg ville gerne være en del af bloggersdelight har en stor fremtid foran mig  vil virkelig blive inde til noget med blog og fotograf man skal kæmpe for sine drømme og aldrig give op  lad ikke andre bestemme over hvad du skal  med din drøm, alle mennesker er noget værd  bare vær dig selv  og smilende og glad  så skal alt nok gå, skriv i gerne hvis i har brug for en hjælpende hånd så er jeg her for jer engang da jeg var 13 år sagde, jeg altid at jeg ville rede hele verden man er jo ikke en superman  det kunne jeg ikke men jeg kan gøre en forskel  ved at være sød ved andre mennesker og tage dem ind til mig og støtte dem  skriv en kommentar kun posetive bliver negative bliver slettet på forhånd  mobning har taget skade på mig men føler mig stærk ved  ikke gå tilbage i fortiden og lade vær med at tænke på alt det negative andre har sagt og gjordt i mod mig  jeg ved at en del mennesker elsker mig og min personlighed for den jeg er,kan godt være at der ind imellem godt kan, være nogle der hader, mig men jeg spytter jer ikke tilbage i hovedet med fortiden lev i fremtiden i stedet for, sorry at jeg skriver for mig om min mening er bare ærlig med at komme ud med det, kram malou christensen,  

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar