Ikke kategoriseret

min livs historie,

min livs historie, 

mobning på 4 af skolerne , mine forældre måtte tage mig ud af de 5 skoler jeg har gået på pågrund, af mobning  det gik pysisk til blev kaldt grimme klamme so, og slået og sparket på, det hele gik af helveds til for mig, følte mig som et nederen menneske som ingen kunne lide, kunne endelig ikke forstå hvorfor  at  pigerne ikke kunne  lide mig havde jo intet gjordt,

angst, har stadig angst dagen i dag efter jeg blev usat for overfald,  af en tøs sammen med en anden pige da jeg boede på lolland, hun havde åbenbart set sig sur på mig  også tror hun at jeg er svag til at sige fra  det skulle åbenbart gå ud over mig,

 

dødsfald  var til min farfar s begravelse græd en del  og det gør jeg stadig dagen i dag det var hårdt for mig at sidde i kirken og ligger blomster på,  og sige farvel på denne måde min farfar vil altid blive husket af mig,

 

slemme tanker,  jeg har før gjordt dumme ting i mod mig da jeg havde det skidt skåret i mig selv tage piller , de ting er stoppet nu  lever jeg et sundt liv  og har det perfekt  der hvor jeg bor og er smilende og glad pige, 

 

mit budeskab  ville gerne hjælpe andre skønne mennsker der har samme problemmer som jeg havde med mobning og alt andet  jeg er meget åben og ærlig  vil give jer den chance jeg aldrig fik  af de andre piger som mobbede mig , bare vær dig selv og lad vær med at tænke hvad andre synes om dig du er skøn nok som du er, giv aldrig op  kæmp for dine drømme  alle burde respekter hinanden i stedet for at være negativ om andre hele tiden det klæder ingen i længden, stol kun på dig selv og din familie, mit hjerte går til jer der har det svært i fortjener det bedste,tænk kun på de posetive ting der sker i dit liv smil og vær glad <3  

 

smerter går stadig med et trykkede ribben og dårlig ryg, ellers har jeg det super godt det gør bare mega ondt, avv,

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar