Ikke kategoriseret

butterflies er på mode :-)

min  butterflies jeg har fået købt i dag godt nok i butikken tigerne, det er blevet på mode at gå med butterflies, jeg er en pige der elsker at skille sig ud der skal prøves noget nyt ændring med mit tøj, smart at man kan bruge en hår spænde til en butterflies som man kan have på skjorten,eller andet smart tøj som man bedst kan lide at rende rundt i, piger&drenge vær ligeglad med hvad andre tænker om det tøj i går med, folk kan aldrig bestemme over jeres tøj og heller ikke om jeres menninger det er helt op til jer selv, bare man føler sig godt til pas i tøjet, det er okay at skille sig ud fra alle andre cool at man kan skille sig ud og vise hvem man er, i stedet for at ligne alle andre piger på en prik med det samme tøj, nogle siger til mig, at jeg ligner en snob med alt, det mærketøj jeg har, jeg går bare meget op i mode,ligsom alle andre piger, hvad skulle jeg ellers gå op i, lego måske, hihi,ej vi piger er måske bare vild med mode,  bare vær jer selv og gå i det tøj som i føler jer tilpas i  ikke bare noget ens forældre ville have en til at gå i, mine gode råd til jer håber at i kan bruge dem,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar