Ikke kategoriseret

awesome kbh tur

tur på strøget sammen med min mor og søster vi var ude og spise lidt inden vi skulle på strøget, bare en hygge tur, købt en del ting til mig selv,  noget nyt tøj, også mødte jeg 3 skønne piger fra min blog af som følger bloggen, de er så skønne har brugt min kreativ på et af billederne der bliver lagt op, gør gerne det igen så man kan møde mig over for mine dejlige læser, i betyder mere end 10000 ord for mig,

 

 

 

 

 

 

 

 

skulle lige hen til klappetræet 🙂

 

 

 

har hørt så meget godt om den bar  så næste gang jeg kommer til kbh igen må jeg bare besøge den 🙂

 

 

 

 

 

 

awesome telefoner måtte bare have det billede 🙂

samiya mange tak for det ros med bloggen, du er så skøn dejligt at møde dig og de andre piger 🙂

 

 

 

 

amelie skønt at møde dig og din veninde emma vi ses jo også på fredag til vi unge cover girl,i er så skønne piger 🙂 håber at i læser det møsser til jer vi skal rigtig hygge os på fredag   line w tager også med,

 

 

 

de ting jeg fik købt på strøget 🙂  husk på at hvert menneske er noget værd glem aldrig at være dig selv 🙂 tænkt ikke hvad andre siger om en  vil altid være her for jer, møsser til jer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar Social Bookmarking Submission at

    If you want to get social bookmarking backlinks that will help skyrocket your website search engine ranking straight to the top, check out this site http://socialbookmarksubmission.org/

  • Skriv en kommentar