Ikke kategoriseret

malles make-up verden

hey skønne piger jeg hedder malou christensen og, jeg bruger meget af min tid på at ligge make-up  og blogge en del om skønhed og om,fashion, vil bare lige vise det make-up jeg elsker som jeg bruger tit kunne være at jeg har givet jer nogle gode råd, jeg vil gerne være noget inde for fotograf og blogning style ligge make-up og tage billeder af det ,  elsker at gøre andre glade og bare nyde at smile til andre der ser trist ud så får man det bedste frem i mennesker når man smiler til dem og også det med at hjælpe andre, der har det skidt, har i noget i gerne ville vide om,   make-up eller andet i ville have at jeg skal blogge om  tager gerne i mod gode råd fra læser af, møsser malou,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar