Ikke kategoriseret

drømme fyren

Min drømme fyr skal være en der kan holde mig oppe når jeg er nede, og en man kan ligge og se en film med en fredag aften, med hjemme hygge, jeg ville ikke sige at jeg er kræsen, hvad angår drømme fyren det er altid et plus at han har et sødt smil og med hans personlighed, han skal bare være sød og have humor så længe han  bare respekter mig for den jeg er, så er det gengældt at jeg respektere ham, jeg er ikke sådan en tøs der dømmer ud efter hans tøjstil og udsende, han kan sagtens være sød og pæn på hans måde,fyre med charme er også et plus sidder der en fyr der ude som beskrives sådan må gerne lige skrive, så er du den rette til mig, hihi <3  her er et billeder der minder om ham min drømme fyren,  <3

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar