Ikke kategoriseret

piger ikke had jer selv budskab

piger det nytter ikke noget at hade sig selv over at man ikke er så smuk som de andre piger er  det passer ikke i er smuk på jeres måde, du kan sagtens have skønhed selvom du ikke selv synes at du er smuk mit råd er at bare vær dig selv og find dig selv i det du er god til, lev din drøm ud, og det hjælper at når folk smiler til en det gør en mere glad, hov han smilet til mig hvor han sød, piger og drenge i er perfekte som i er, jeg har lært at respekter mig selv som jeg er, og lever drømmen vidre, ved der er nogle der ude der går og tænker sådan med deres udseende, i skal ikke hade jer selv for den i er, i er smuk på jeres måde, begynd og smil og blogge ligsom mig, jeg har fået  mig til at være mig selv og ikke hade mit udseende,  når man ser det her billeder kan man ikke andet end at smile tilbage, mit budskab til jer derude,

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar