Ikke kategoriseret

kræft

her kommer et indlæg om kræft det er syndt for dem som har kræft man kan ikke selv gøre for at man mister sit hår  og at man ser sådan ud som man gør når man har kræft derfor er mine ord     Selv dem med kræft er lige så smukke, som alle os andre mennesker  som ikke har kræft  jeg har stor respekt for kvinder der har kræft  og de skal have så meget lov til at være i denne her verden som alle os andre  hvert menneske på denne her jord er skabt smukke på deres måde ..♥  så denne her kvinde hun er modig og smuk som hun er  når i har læst det må i gerne dele det indlæg med alle jeres venner jo flere der læser det jo mere respekt for denne her kvinde har taget mig tid til at lave et indlæg om hende kender hende ikke men det dukket op på min facebook, så de latterlig kommentar billedet fik så måtte skrive min sandhed,lige fra hjertet,hun har ikke brug for at blive svinet til bare fordi hun har kræft det er respektløs at gøre over for et smukt menneske som har kræft tænk lige over hvis det var jer der havde kræft og intet hår på hovedet havde, og at folk gjordt jer til grin med det, jeg står ærlig frem med det budskab intet kan stoppe mig i det,

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar Line Sofie at

    Du er godt klar over, at hun er død ikke? Og var faktisk ikke en kvinde, men en ung pige.
    Du ved også godt, at det er ikke kræft der gør at man mister håret, ikke?

  • Skriv en kommentar