Ikke kategoriseret

åben og ærlig

jeg vil lave et lidt mere fylde indlæg om bloggen og lille mig, jeg er en ung pige som hedder malou christensen, jeg har valgt at lave denne her blog fordi at jeg lige så godt kunne dele mine oplevelser og budskab med jer,  også fordi at jeg elsker at lave de ting jeg er god til det med at være åben og ærlig som jeg er over for andre unge mennesker,  er blevet  opdraget ordenligt til at vise respekt for andre synes at det er respektløs at folk kan være så lede over for andre mennesker som ikke fortjener at blivet nakket på man burde  behandle andre som man selv vil behandles jeg viser respekt for hvert skønt menneske på denne jord kan jeg se når en der går med hovedet nede,  smiler jeg altid til personen så det først at man bliver glad, når man ser sådan en glad pige med masser af energi at giv af  spræder kærlighed ud til verden,

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar