Ikke kategoriseret

nik&jay konkurence,

Yo vil være så glad hvis nogle der vil dele den her konkurence til dem der er nik&jay fan  kan jo ikke vide om andre mennesker er fan af nik&jay eller ej  men har været nede og finde en cool ting i kan vinde med nik&jay  det i skal gøre er at beskrive hvorfor i vil vinde den seje alt om nik&jay bog  og i må også give mig ros for de ting jeg laver kæmpe møsser til jer, malou ud med kærlighed til jer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

8 Kommentarer

 • Svar simone petersen at

  Jeg vil rigtig gerne vinde Nik & Jay bogen.
  Nik & Jay, betyder alt i min hverdag. Jeg kan ikke beskrive den glæde jeg får hvergang jeg er til koncert, og nogle gange møder dem.. Jeg vil rigtig gerne vinde bogen, det kunne være stort!
  _ til dig Malou. du laver en fantastisk blog. Lyt ikke til kritikken, fortsæt det gode arbejde <3

 • Svar CaroPiqen at

  Jeg vil helt vildt gerne vinde nik og jay bogen fordi jeg er kæmpe fan af dem!!
  Ps Den her blog er så pisse god lad vær med at lyt til kritiken lyt til det gode !!

 • Svar Kirsten Thulesen at

  Jeg vil gerne vinde Nik og Jay bogen – Fordi jeg rigtig godt kan lide Nik og Jay!
  Jeg er en pige fra Odense , læser jeres blog af og til . Den er rigtig hyggelig.
  “Kritik er ikke altid negativt – det kan også hjælpe en til at blive bedre.”
  Citat af : MIG!
  Men I er nogle seje tøser! (Y)
  Håber jeg får en chance får at vinde bogen!

 • Svar Camilla H at

  Jeg ville super gerne vinde denne bog til min niece – det ville være et lille (meget lille) plaster på såret over at hun ikke kunne komme med ind og se Nik & Jay hertil aften 🙂

  God weekend 🙂
  Camilla

 • Svar Sofia P . B . A at

  Hvorfor jeg skulle vinde denne NIK&JAY BOG!!
  – Fordi at Nik og Jay er meget i min hverdag. Det er dem jeg høre om morgen når jeg cykler i skole ( Hverdag. ) Også om aften når jeg er ude og løbe :I

 • Svar Maria Victoria Christensen at

  Jeg vil rigtig gerne vinde den bog fordi at Nik & Jay betyder alt for mig. De har virkelig ændret mit liv og gjort mig til en anden person. Jeg har skrevet rigtig mange fanbreve til dem, jeg har bare ikke sendt nogle af dem..Mit værelse er FYLDT med billeder og plakater af dem. Jeg har deres t-shirts og cd’er. Jeg elsker dem virkelig! Deres musik kan røre mig så meget at jeg begynder at græde over det. Jeg tænker på dem hele tiden, og snakker om dem hele tiden. Jeg har fremlagt om hvorfor de er mine største idoler i engelsk. Jeg har skrevet en stil om dem i dansk. I engelsk har jeg skrevet en stil om mit største ønske som er at møde dem. Jeg kan slet ikke beskrive hvor højt jeg elsker dem. Der står ikke noget i den der bog som jeg ikke ved om dem. Men jeg har deltaget i så mange konkurrencer der handler om dem, men jeg vinder aldrig:-( Så selvom det her kun er en bog om dem. Ville det bare betyde så meget for mig at vinde den,. Fordi at så ved jeg at jeg har vundet fordi at min begrundelse var den bedste, fordi jeg mener det jeg siger 100% ærligt. Jeg kan ikke beskrive hvor meget de 2 drenge betyder for mig. De er min inspiration i alt hvad jeg gør. De er grunden til at jeg er den jeg er. De er mit liv!<3. Og jeg er vild med bloggen! Det er rigtig fedt at læse de ting du skriver herinde. Forsæt det gode arbejde!;-)

 • Svar Karoline Fifi Nielsen at

  Nik&Jay er jo bare danmarks konger. Jeg ser op til dem og de er min inspiration i min hverdag. Jeg elsker deres koncerter – den energi de har med sig. Den stemning som er der, er ubeskrivelig!
  Følelsen jeg har når jeg hører deres musik er en anderledes form for lykke end hvis man fx. får en gave eller går en tur i biffen. Det er en følelse som ikke eksisterer! En følelse som er større og vildere end selv forelskelse. Jeg føler sig som en anden person bare ved at lytte til musikken – jeg føler mig næsten som et bedre menneske.
  Nik&Jay er svaret på alle mine bønner. Jeg har aldrig haft nogle store drømme eller noget at op til. Nik&Jay er dem jeg ser op til – de er mine drømme.
  Min drøm er at møde dem, og jeg føler bare at denne bog bringer mig et skridt nærmere på min drøm!
  – Karoline

 • Svar kristiandybdahlpersson at

  jeg er en stor fan af nik og jay

 • Skriv en kommentar