Ikke kategoriseret

lidt til jer i kan læse

jeg har ikke altid haft det så nemt  og har et par dage haft det skidt med at have tændt for min facebook hvor jeg så ser at folk genere mig det er sku ikke spor sjovt takker mange gange at der er andre der ser de kommentar og så svare og siger hov vær lige søde og posetiv i stedet for negativ og ond, jaa jeg har lært af mine fejl og lever mit liv som jeg er mine forældre har lært mig at jeg taler ordenligt og bare kan levere mig som den person jeg vil ikke sige at jeg gør de her ting for at få opmærksomhed  takker mange af jer som hurtigt regere på de beskeder jeg får af andre der har noget i mod mig for den jeg er  i har en  stor plads i mit hjerte mysser til jer   skal følge mig stærk i stedet for at side der hjemme og græde over de beskeder jeg nogle gange får

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar