Ikke kategoriseret

hvorfor jeg er alt for posetiv

Hvorfor jeg er alt for posetiv  er vel bare at man kommer længst at være posetiv end negativ kan ikke sætte ord på at være negativ er at lukke en masse bulshit  ud til andre mennesker som ikke fortjener det   og gøre grin med andre  det er ubehageligt at være den der modtager sådan nogle beskeder for dem der er negative over for en har aldrig været et negativt menneske før men har da nogle gange skrevet negativt om mig selv før  selvom har lært af min fejl man lære jo ting hele livet jeg har ændret mig til posetiv frem for at være et negativt menneske jeg ser mig selv som et godt menneske med respekt for andre mennesker har også forståelse for andre der har haft det lige så svært som en selv når man står i samme båd og kan være der for en, alt posetivt godt   herfra møsser malou

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar