RELATEREDE INDLÆG

17 Kommentarer

 • Svar cecilie at

  min kæreste er mig utro?

  • Svar prettymalle at

   hej cecilie har du stadig føleser for ham ??
   hilsen malou

 • Svar Zartaj at

  Hvad skal jeg gøre når de mobber mig over ved, skolen & på nettet 🙁
  Jeg føler mig altid alene når jeg er sammen med veninderne!! Så
  jeg håber du kan gi mig nogle gode råd til hvad jeg skal gøre skat

 • Svar prettymalle at

  hej zartaj jeg følger med dig det jeg gjordt hvis folk mobbet mig snakket jeg med min mor om de ting på min skole jeg var utilfreds med og fik holdt et møde med mobberne og lærerne fik sagt det til dem at det virkelig såret mig med de ting de sagde til mig det hjalp på mig med at fortælle at jeg var utilfreds med mobning på skolen åbnet mig mere op omkring hvordan jeg havde det håber at du kan bruge de ider skat <3

  • Svar Zartaj at

   Men jeg har også gjort de ting, som du har men de har ikke hjulpet mig
   en skid ved det altså jeg bliver mobbet ret tit når jeg kommer på skolen! & i klassen & når jeg ikke rigtig gider i skole så blir jeg bare der hjemme & lad som om at jeg har været i skole men har bare sådan en føles hverdag når jeg tænker på at jeg skal op i skole så blir jeg lidt sur over det & blir træt af det hele

   • Svar prettymalle at

    har du prøvet og fortælle dem der mobber dig at det såre dig med de ting de siger til dig
    hvordan de selv ville have det med at blive mobbet

 • Svar kristiandybdahlpersson at

  hej malou hvad skal jeg gøre jeg bliver mobbet??? har du en ide???

  hilsen kristian

 • Svar thomas at

  hey syns det en fed ide du har fået med den her brevkasse at man kan få lov til at skrive med en på sin egen alder og så at man ikke regtig kender personen den en fed ide

 • Svar Manja Nielsen at

  Hej skat pige.
  Det er en rigtig god idé, tommel op for det.
  Nu til mit problem.

  Du ved godt hvor svært jeg har haft det her i det laaaaaange stykke tid, de der 4 måneder ca ?
  Ja, men jeg bliver bare så meget mobbet over at jeg ikke gør i skole, og resten ved du godt prinsesse.

  Er du ikke sød og hjælpe mig ?
  For jeg kan seriøst ikke klare mere, jeg køre psykisk ned, at jeg snart dør.
  Hjælp mig skat.

  Knuz fra din bedsteveninde Manja.

  • Svar prettymalle at

   skatter min har du snakket med dine forældre om de ting der det hjælper at blogge om de ting man går inde med så får man løst til at åbne sig op man bliver glad med respons for andre der har oplevet det samme så ved man at man ikke er alene i verden der bliver mobbet jeg støtter dig fuldt ud og kan sagtens forstå hvordan du har det min smukke pige dem der mobber andre er de svageste i det her land de kan ikke se om det såre en gør alt i min magt af få mobber til at droppe det de har gang i de burde se sig selv i øjene når de gør noget der såre en dybt vi går da ikke og ødelægger mobbernes liv vil altid være her for dig smukke manja <3

   • Svar Manja Nielsen at

    Jeg har aldrig sådan snakket med min mor omkring det med mobning, for hun fatter det alligevel ikke minskat. Jeg er virkelig glad for at jeg har dig, du er det bedste i mit liv, jeg kan altid, skrive på mobilm facebook, her eller ringe til dig hvis jeg vil i godt humør, og det er jeg glad for. Men bare hver dag når jeg vågner så har jeg ikke lyst til at stå op, jeg siger tit at jeg er syg selvom det ikke passer skat. Jeg kan bare ikke det her mere prinsesse. Ville ønske du var her ved mig så du kunne hjælpe mig igennem det hele skat<3<3.

    • Svar prettymalle at

     hvor du skøn min pige <3
     du fortjener det bedste alt for dig at du får det godt igen <3

 • Svar prettymalle at

  hej kristian det hjælper altid at snakke med en man kan stole på om mobning
  jeg ved hvordan du har det støtter dig altid kan kun anbefalde at snakke endnu mere med lærerne
  og sige hvordan du har det og fortæl dem at du er træt af at eleverne mobber dig hold fast i de ting du siger med at du vil skifte skole jeg kom ud af mobning på den skole i ved at at mine forældre tog en beslutning med at tage mig ud af skolen på grund af mobning der var ikke noget mobning efter jeg gik ud af skolen det hjalp mig at mine forældre hørte efter mig

 • Svar prettymalle at

  hej thomas tusind tak for de søde ord
  altid rart med en brevkasse til andre der går og har det dårligt så kan man give dem gode råd

 • Svar thomas at

  hej jeg har fået føleser for en pige på nettet og har set hende på cam og ved det er hende men ved ikke om hun er vild med mig og hvad kan man snakke med piger om 😀 vær sød at svar mig malou

  • Svar prettymalle at

   hey thomas du kunne tale med hende om hvad hun synes om dig hvis hun har føleser for dig så det et god tegn på at hun er vild med dig ønsker dig det bedste for de 2 søde piger,

 • Svar kristian at

  mit problem er kærlighed

 • Skriv en kommentar