Ikke kategoriseret

Jonas frilund witved

Har før skrevet om jonas frilund synes lige at jeg godt kunne skrive lidt mere om ham, han er en sød fyr  og sejt at han er sig selv. det er der ikke mange som er.har altid lært at man skal give plads til alle og det er det indre der tæller.man er som man er.lev livet på jeres måde som nik&jay siger fuck andres meninger det er det indre der tæller. jeg har så meget posetivt respekt til jonas at han åbner sig op for mig og andre ønsker ham alt held&lykke i hans fremtid,jonas skal have stor tak for  at han bakker mig og min personlig blog op. støtter dig til hver en tid hvis der er noget skriv eller ring til mig,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar jonas at

    hvor du skøn <3

  • Skriv en kommentar