Ikke kategoriseret

Tristhed & vrede

Jaa jeg har mange  ting jeg vil ud med til jer. jeg elsker jer for den person i er jeg ved godt at jeg har lavet fejl i livet, men må starte på en frisk.for jeg ved at der findes en del skønne mennesker der har brug for en ven som er ærlig, og sig selv har gået med tristhed og vrede. i et par dage hvor jeg ikke var mig selv. nu er jeg oppe på bølgen igen følge strømmen bare nyd livet og smile til en hver.har været igemmen det at miste veninder på grund af at jeg ikke længer var mig selv.det har såret mig dybt har ikke andet end at sige at jeg har det godt og alt er ordnet jeg ville ikke køre i det mere ville bare ud med det til jer, er lettet over at kunne skrive det, møsser til jer skønne mennesker,

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

  • Svar kristian at

    <3

    • Svar prettymalle at

      hej kristian du er for skøn som du er du har et plads i mit hjerte <3

    Skriv en kommentar