Ikke kategoriseret

mit liv historie

Mit liv har været som en tornado der har gået op og ned mobning og vold måtte ende med at jeg måtte skifte 5 gange i træk, da jeg fik afvide at min farfar var død havde jeg det skidt græd,han var der for mig, han betyd meget for mig  kom så tilbage til skolen blev mobbet med at jeg var en nørd bare fordi jeg havde min egen stil og ikke var lige så ond og snobbet som dem der mobber, efter der kom jeg på efterskole det var optur i 1 år så gik det galt igen, der var vold på skolen med en af de andre var ved at blive ramt med en kniv hvis jeg ikke havde været så hurtigt at løbe væk der fra havde den ramt mig, jeg havde en bedste ven jeg gik på samme skole med som os er død han blev kun 15 år nogle idioter køret med 100 km i timen på en vej hvor min ven kom kørende med aviser bum splat de ramte ham, de burde selv se hvordan det er at miste deres nærmeste det er fandme hårdt, ligger og ber til gud hver nat for at han skal passe på dem, sender posetiv tanker til dem og ligger blomster på deres krav for at minde om dem at jeg holder af dem, mine nærmeste siger at jeg skal holde mit liv ud, takket være jer der er her for mig sender posetiv tanker ud til hvert menneske i fortjener ikke at have det sådan som jeg har haft det vi laver en holde  sammen crew for os der er i mod mobning & hjælper dem der har det svært ihvertfald giver gode råd hvem er med mig,

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar