Ikke kategoriseret

en sød blogger som er skøn julie baarup

Julie hvor skal jeg starte henne  tjo du og jeg har bare det venskab man aldrig glemmer dig & mig vi er bare os selv jeg elsker din personlighed og er glad for at vi kan dele alt med hinanden du kan tro at jeg vil gerne tage op og besøge dig bare pige hygge og alt det vi nu kan nå på 3 dage vil gøre alt for at du og andre har det godt søde julie du er smuk som du er fuck hvad de andre siger alle kan ikke være perfekte du er elsket for den du er ihvertfald af mig og din familie og dine venner

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

3 Kommentarer

 • Svar Julie at

  Hvor er du sød min skat! Jeg elsker også din personlighed og jeg elsker dig.. Du må da gerne tage herop til min lorteby bare for at besøge mig i en hel weekend, du betyder meget!<3

  • Svar prettymalle at

   alt for dig min pige du ved at du betyder meget for mig
   vil altid være her for dig og beskytte dig foran alle de der tosser som er negative

  Skriv en kommentar