Ikke kategoriseret

hjælp mig

det undre jer sikkert en del over  at hvorfor jeg mest har  pige veninder end drenge venner har bare haft det med  pigerne  som jeg  ikke har med drengene   hvad jeg går og tænker på hvad jeg er til  jeg ved ikke om jeg skal springe ud i det eller om jeg bare skal være til begge dele,

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

5 Kommentarer

 • Svar Jeanette Henriksen at

  Kunne være fedt hvis du ville uddybe det lidt… Er det kun venskaber du snakker om eller tænker du evt også på kærester?

  • Svar prettymalle at

   ja det er som kæreste er bange for at mine forældre ville sige at det er klamt har snakket med dem om det før

   • Svar Jeanette Henriksen at

    Du skal ikke være bange for hvad de vil sige, er sikker på de elsker dig uanset hvad… og du behøver jo ikke sige noget til dem før du selv har fundet ud af om du feks er til piger.. Synes man skal prøve sig lidt frem og se hvor det føre en hen… Du er ung.. Nyd livet og vær dig selv.. 🙂

  Skriv en kommentar