Ikke kategoriseret

lidt om malou

 

personlighed,  jeg er en tøs der er åben og ærlig vil det her med min blog seriøst jeg er kommet vidre i mit liv og forsætter med min blog og mit posetivitet jeg kæmper stadig med at holde mig stærk jeg har lært af mine fejl, skønt at ens forældre bakker op om ens fritids interesse som blogning,

 

mobning, min skole gang har været hård blev mobbet i 12 års alderen fordi jeg ikke var så sminket som de andre piger  i klassen heller naturlig den gang end dullet op jeg havde min egen stil, og min måde at være på det måtte jeg åbenbart ikke være det blev kun værst i de 4 af skolerne jeg har gået på blev truet med tæsk og vold, magtet ikke at gå i mod mobberne man ved jo ikke hvad sådan nogle kan finde på, havde det svært efter at min farfar og bedste vens død var ikke længer mig selv ingen kunne kende mig slet ikke mine forældre lukket mig mere inde på værelset og gjordt dumme ting ved mig selv,fik heldigvis hjælp dagen i dag er jeg blevet stærk og tror på mig selv takker mine familie og venner for at de har støttet mig igemmen alt den tid

 

 

hvordan kommer man igang med bloggen, det jeg gjordt startet på en blog til at starte med som jeg brugt meget skrev omkring 10 indlæg om dagen for at holde den ved lige du finder det navn du ville have at din blog skal hedde det er enkelt og nemt du modtager en mail med koden og brugernavnet og linket til din blog når du har trykket send klik her  http://wordpress.com/

hvordan får jeg flere læser på min blog, det gør du ved at kopire dit link til din blog og spørger dine venner om de ikke ville følge din blog, ellers kan du blive medlem af gruppe hvor man kan dele sin blog, ved der er 4 grupper på facebook klik her  http://www.facebook.com/malou.d.christensen#!/groups/194380777345198/

 

min  mening om fie laursen, jeg synes at man burde respektere fie som den hun er hun har gjordt en stor forskel kan godt være at i er trætte af hende med at hun hele tiden får ting gratis som nogle der siger det er bare dem der hater hende fordi de gerne ville være som hende, fie hun er en ener der er ingen som bliver ligsom hende i kan jo kun lukke lort ud om hende kig jer selv i spejlet det er jer der fejler når i hakker folk ned, i kan ikke tage min respekt fra for fie har hjulpet mig hun er en skøn pige som skal have lov til at lave de ting der gør hende glad, jeg elsker hendes blog gider godt nok ikke bruge min tid på at hakke hende ligsom nogle af jer gør i mod hende hun er sku da en smuk pige tal før i handler som man siger,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar