Ikke kategoriseret

mit liv fortalt

Mit liv startede på Frederiksberg sygehus. Lille pige kommet ud af mors mave. Kom i børnehaven som 6 årig, det gik fint nok i starten ind til jeg først blev mobbet. Fordi jeg var min helt egen, var ikke som de andre børn. Mine 4 skoleskift har taget skade for mig på livet. Mobbet ud af 4 skoler, den sidste skole var på efterskolen, hvor jeg valgte jeg at gå i 1 år og holde det ud. Ind til der var vold og problemer igen, de piger jeg gik med til dagligt på den første skole, blev jeg træt af. Jeg var ikke en del af den gruppe de havde, jeg var ikke god nok til at være med. Det startet med, at jeg blev holdt uden for, så blev det til mobning også vold. Jeg var så bange for hende der pigen, fordi hun brugte vold. Når man ikke hørte hvad hun sagde, så skulle hun lige slå en for at vise her er jeg,
Min farfar døede af et slagtilfælde, mit liv var gået i stå og jeg kunne ikke mere, da jeg fik det af vide. Jeg var bange for at det også skulle ske for andre jeg holder af, så her i 2009 døede min bedste ven. Han var på vej hjem, hvor han havde været ude med aviser, så kørte han også kom der en bil med 100 km i timen og den kørte ind i min ven. Han kom på sygehuset hvor de fandt dd af at han var død. Jég havde kun til sidst ændret mit liv efter. Jeg har lært, at beskrive hvordan jeg har det med mig selv og lært at sige fra, hvis der er nogle der kalder mig for nogle grimme ting. Jeg har fået af vide, at jeg er en stærk pige som skal kæmpe vidre uanset om der er mobning eller om der er noget der går mig på. Skønne mennesker der følger min blog, jeg har nogle dage hvor jeg er trist, og der har jeg behov for at kunne snakke med mine forældre om tingene, i stedet for at mine læsere skal være bekymret for mig. Tusind tak for alle de søde beskeder jeg får fra jer af, bliv ved med det.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar