Ikke kategoriseret

jeg har ikke tænkt mig at vise at jeg er svag

Jeg vågnede op med ondt i halsen ret træls at skulle være syg når man skulle have haft en hyggelig dag i byen i morgen. vi må håbe at det hurtigt går væk Jeg fik banan/kirsebær te i går det var dejligt med en kop te inden jeg skulle sove. nu skal jeg bare være mere på bloggen har ikke rigtigt været der på så meget fordi flytning stod til og lære en masse nye skønne mennesker at kende det sted hvor jeg bor. jeg er blevet en rigtig glad pige som viser kærlighed ved at blogge og bare være en god veninde ved andre. jeg har lært at behandle netop dig og jer ordenligt. har tit undret mig over hvorfor folk dømmer mig forkert med at jeg ligner en dulle og at det de hater på mig med om fie at jeg bare laver denne her blog. for at være ligsom hende det er netop løgn fra jeres side af. jeg er en ganske normal teenager der lever livet og blogger som en sød pige der intet gør forkert jeg søger slet ikke opmærksomhed. jeg har bare det skønt når jeg blogger det kan ingen tage for mig. jeg ved godt at hvornår jeg synes at det er på tide at stoppe men hør her haters jeg stopper aldrig med de ting jeg laver i mit liv er værdig til at blogge og vise kærlighed og glæde på denne måde. jeg har ikke tænkt mig at vise at jeg er svag derfor forsætter jeg med min drøm og fremtid. haters gonna hate. jeg er som en åben bog for andre som de kan læse alt i og for nogle er er jeg som en opmærksomheds kravende person op til jer selv om i ville synes det om mig. jeg ved godt sandheden med hvad den bringer mig frem

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar