Ikke kategoriseret

hacker burde stoppes

fuck hacker burde stoppes og få en kæmpe bøde på en milioner kroner for at snyde sig ind på musikkers fan sider og ødelægge det fra dem forstå nu at hacker burde forsvinde for lavt selvværd og fritid de skal nok spore dem der står bag de hacker så får de en ordenlig straf og puls for sin side tilbage min mening om hacker de er ihvertfald nogle dumme væsen der intet indhold i deres liv har

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

3 Kommentarer

  • Svar Cathrine at

    Hey, ville rigtig gerne kunne læse dine indlæg, men din tekst er simpelthen for forvirrende, så den er umulig og læse. 🙂 Bare lige et godt råd, da det skræmmer en del væk 🙂

  • Svar Nadia-Linette at

    Du har fuldstændig ret!

  • Svar Janni aka Gulde at

    Synes der er en del hackere, der opfører sig ganske uforskammet, og dette er faktisk ikke det værste tilfælde jeg har set. Omvendt findes der også hackere som arbejder for en bestemt sag, og forsøger at få et budskab ud gennem hacking (hacktivister). Men de går under navnet “black caps”. Så findes der faktisk også nogle “gode hackere”, nemlig “white caps” som bruger deres viden om hvordan man finder sikkerhedsbrud til at lukke hullerne og skærpe sikkerheden, frem for at udnytte den. Alt i alt, er det vel ikke så meget anderledes end almindelige mennesker. Det er ikke evnen, men bruge af den, der kan være forkert.

  • Skriv en kommentar