Ikke kategoriseret

mobbet i 7 klasse

Jeg voksede egentligt op og. havde det godt, men da jeg kom i 7. klasse, begyndte nogle af elever i klassen. Her startede mobningen, hvor jeg blev kaldt grimme ting og holdt udenfor. klassen gik det helt galt. Folk råbte af mig på gangene, og jeg blev kaldt luder kælling fede so klamme og tykke. Jeg var altid alene, i frikvateret og jeg blev altid skubbet til, hvis jeg gik i vejen. Jeg blev holdt uden for.  og hvis jeg endelig fik lov til at være med i noget, var det mig, der fik slagene. Jeg kom ofte hjem med blå mærker, og sår på min krop. Det gik så vildt for sig, at nogle engang prøvede at sparke på mig i mens jeg lå ned. jeg havde fået nok af det så jeg tog en snak med mine forældre. om at jeg godt ville skifte skole pga af mobning.  det kom så til at ske blev stadig mobbet. på de 4 andre skoler jeg har gået på. næsten hvert sted jeg kom var der nedture. i mit liv  der skete det at min farfar faldt om og døede. de kunne ikke sige hvad der var sket. det var det værste der er sket i mit liv. at ens nærmeste ikke findes mere. når man mest har brug for.det  jeg havde en periode hvor jeg virkelig havde det skidt skæret i mig slev, fordi jeg ikke magtet livet mere efter at 3 personer. der var de nærmeste for mig. der døede som jeg var tæt sammen med. jeg gjordt alt for at holde mig posetiv og en glad pige, men det hjalp ikke altid på det havde på et tidspunkt en drøm, i folkeskolen jeg gad godt være tøj model drengene grinte af mig, og sagde at jeg var for grim til det og at de heller ville se mig som baloou fra junglebogen, det tog hårdt på mig fik taget et par potræt billeder fra denne gang af, som jeg kun viste til min familie, fordi jeg stolte på dem turde ikke vise mine billeder til klassen. var bange for at de skulle mobbe mig med mit udssende, nu dagen i dag har jeg lært at være glad og en smilende pige igen, og vise at jeg godt kan være en stærk tøs der har tid til andre skønne mennesker. som har brug for, det jeg har sagt til mig selv der er intet der kan stoppe mig i min fremtid. du skal kæmpe vidre og udfylde din drøm som du bedst kan,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar