Ikke kategoriseret

mobning burde få sig et liv!

Som lovet skirver jeg et indlæg om Mobning,

det er vigtigt at man husker at mobning burde få sig et liv! og der skal være plads til alle slags mennesker om de er udviklingshæmmede eller bruger briller, tænk på der er så mange ting i er gode til og i er smukke som i er, der er ingen som er perfekte jeg er hverkend perfekt jeg har lært at leve med at jeg er som jeg er 100% mig selv selv mine venner respekterer mit valg med min blog og de er glade på mine vegen med at jeg hjælper mange unge, med at springe ud og være sig 100% sig selv tror mange med den føelse at mobning burde få sig et liv, de har selv  prøvet det! Jeg er selv blevet mobbet i folkeskolen,  med at jeg var unormal bare fordi jeg ikke gik med make-up, var nærmest mig selv som jeg var nu! blev bange for at mobning skulle ske igen,  efter jeg startet min egen personlig blog op,  fik modet på at glemme alle de dårlig minder,  fra den gang og startet et nyt liv som Blogger, er blevet mere glad og en Posetiv pige! der viser jer at man kan hvad man vil kraver at du tror på dig selv og siger jeg gør det sku med et Smil på læben

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar