RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar Crish at

    Jeg er blevet mobebt fc3b8r.. Bc3a5de pc3a5 nettet og i skolen Fc3b8r jeg begynder at fortc3a6lle min historie eller skrive min historie, sc3a5 skal du lige vide at jeg ikke er sc3a5 god til det der med kommaer, punktummer og det der sc3a5 der er nok nogle steder hvor jeg har sat et komma forkert eller punktum, men nu skriver jeg min historie om mobning og hc3a5ber du lc3a6ser den Tina Maria Okay..Jeg havde en gang en bedsteveninde som hedder Freja.. hun er min grandkusine og vi var en gang bedsteveninder.. Vi havde det godt sammen og vi var sammen hele tiden.. Og vi gik i samme klasse fra 0 til 6.. Men i 5 klasse startet der en pige i vores klasse hun hedder Sarah og hende havde jeg allerrede set en gang mine hund og min gamle hund, de var en gang stukket af fra mig og min storesc3b8ster vi gik med dem de stakt sc3a5 af og sc3a5 hjalp Sarah og hendes storesc3b8ster Laila os med at fange dem.. og Freja havde c3a5benbart ogsc3a5 snakket med hende fc3b8r de havde en gang gynget sammen tror jeg det var Freja sagde de havde Sc3a5 bc3a5de Freja og mig kendte godt Sarah lidt.. Men sc3a5 gik vi hen til hende da vi fandt ud af at det var hende som startet i vores klasse sc3a5 gik vi hen til hende og sagde Hej og spurgte om hun kunne huske os og sagde velkommen til skolen og sc3a5 noget.. Hun kunne godt huske os.. Sc3a5 var Freja,Sarah og mig sammen ret tit faktisk og vi grinte og havde det sjovt sammen, Men sc3a5 lige pludselig sc3a5 Sarah sc3a5 synes jeg hun var ret afvisene for mig hun svaret mig ikke, nc3a5r det var at jeg sagde noget til hende og hun smilte ikke til mig eller noget nc3a5r jeg kigget pc3a5 hende sc3a5 rullet hun c3b8jne og hun gik kun hen til Freja og nogle andre fra klassen og hun smilte til alle andre bare ikke mig.. Det vidste jeg ikke helt hvorfor hun gjorde det sc3a5 jeg spurgte hende Hvad er det jeg har gjort, siden du er sc3a5dan i mod mig? sc3a5 kigget hun pc3a5 mig og svaret Det ved du godt med en lidt.. sur stemme hvis man kan sige det? men nej, jeg vidste ikke hvad jeg har gjort og da jeg sc3a5 sagde det til hende sagde hun nej nej slet ikke og hun blev ved med at vc3a6re sc3a5dan i mod mig afvisene og lidt ond synes jeg ogsc3a5 at hun var i mod mig. Og sc3a5 begyndte Freja og Sarah at vc3a6re ret meget sammen og de snakket meget sammen og de var sammen efter skole og sc3a5 noget.. Jeg fc3b8lte lidt at hun prc3b8vet at tage Freja fra mig jeg var lidt jaloux faktisk.. Men jeg var ogsc3a5 ret ked af det.. Og det sagde jeg ogsc3a5 til Sarah og det blev hun sur over og sagde et andet med Ej okay hun mc3a5 squ da selv bestemme hvem hun vil vc3a6re sammen med.. og det har hun ret i at ja, hun bestemmer selv hvem hun gerne vil vc3a6re med.. Men det fc3b8ltes bare lidt som om at du tager hende fra mig.. Og sc3a5 noget tid efter jeg sagde det til hende begynder hun sc3a5 at kalde mig falsk og hoste nc3a5r jeg gik forbi hende og grine ogsc3a5.. Freja,Sarah og en som ogsc3a5 hedder Sara der var 4 sara i min gamle klasse.. just so you know it..og en som hedder Michelle de var sammen meget og jeg var sc3a5dan .. gik alene vidste ikke rigtig hvem jeg skulle vc3a6re sammen med for Freja det var jo hende jeg var sammen med mest og nu hvor hun var sammen med de andre sc3a5 havde jeg ikke rigtig lyst til at gc3a5 hen og spc3b8rger om jeg mc3a5tte hc3a6nge ud med dem nc3a5r Sarah ogsc3a5 var der for jeg tc3a6nkte hun vil sikkert sige Nej eller sige hvad tror du selv eller sc3a5 noget til mig sc3a5 jeg lod dem vc3a6re sammen.. Mens jeg egentlig bare gik for mig selv.. Og sc3a5 pc3a5 et tidspunkt sc3a5 havde vi matematik sc3a5 sad jeg alene eller fc3b8rst sc3a5 sad mig og Freja faktisk sammen.. pc3a5 et bord og sc3a5 sad Sarah,Sara og Michelle pc3a5 et bord over for mig.. og sc3a5 kigget Sarah tilbage pc3a5 Freja og mig.. og sc3a5 kigget hun pc3a5 mig og rullet c3b8jne og sc3a5 kigget hun pc3a5 Freja og sc3a5 spurgte hun Freja.. Hvorfor sidder du ved siden af hende? kom dog herover Freja og sc3a5 sagde de andre Michelle og Sara Ja Freja, kom herover til os jeg kigget pc3a5 Freja og hendes ansigt var sc3a5dan lidt.. Jeg tror hun overvejet at sc3a6tte sig hen til dem, men det gjorde hun ikke, hun blev hos mig. Og det var jeg selvfc3b8lgelig glad for at hun gjorde.. Og sc3a5 sagde Freja til Sarah Nej.. jeg bliver her.. Og sc3a5 sagde Sarah Ok. og sc3a5 kigget hun pc3a5 mig og sc3a5 lavet hun et ansigt som om hun var ved at brc3a6kke sig.. Og det blev jeg rigtig ked af over hun lavet sc3a5dan et ansigt, som hun gjorde.. Og sc3a5 nogle fc3a5 dage efter sc3a5 var de sc3a5 sammen igen.. Freja og hende.. og det fc3b8lte bare virkelig som om at okay nu har jeg mistet Freja nu vi ikke bedsteveninder mere nu Sarah og hende bedsteveninder.. Jeg sagde at jeg gerne vil snakke med min lc3a6re og Sarah, fordi min lc3a6re kunne godt se at jeg sc3a5 ret ked af det ud sc3a5 det gjorde vi sc3a5 vi gik ind i et rum Sarah, min lc3a6re og mig.. og sc3a5 sa vi der og kigget pc3a5 hinaden og sc3a5 sagde min lc3a6re et andet til Sarah og mig kan ikke rigitg huske hvad hun sagde men jeg kan huske at jeg sc3a5 sagde at jeg forstc3a5r bare ikke hvorfor du lige pludselig er sc3a5dan i mod mig du ruller c3b8jne til mig og du gider ikke rigtig svarer mig nc3a5r det er jeg siger noget til dig og du slet ikke som fc3b8rste gang vi mc3b8dtes pc3a5 en ked af det mc3a5de sage jeg det til Sarah og sc3a5 sagde hun Jeg gider bare ikke vc3a6re venner med nogen som er falske og som lyver heletiden og sc3a5 sagde jeg ikke falsk og jeg lyver ikke? men sc3a5 sagde hun Jo, det gc3b8r du faktisk og jo det er du. Sc3a5 sagde jeg Undskyld hvis jeg har sagt noget som jeg ikke skulle havde sagt og undskyld hvis jeg har gjort noget som du ikke brc3b8d dig om kan vi ikke bare glemme alt det her? og sc3a5 bare vc3a6re venner? jeg vil ikke have vi skal have det pc3a5 den her mc3a5de Og sc3a5 sagde hun Okay. Og sc3a5 gik vi ud af det der rum og sc3a5 smilet hun til mig.. og sc3a5 noget men det var bare et falsk smil for hun stoppet ikke med at vc3a6re sc3a5dan der i mod mig.. Og sc3a5 begyndte nogle fra min gamle parallel klasse sc3a5 at vc3a6re onde mod mig ogsc3a5.. De sagde klamme til mig og sc3a5 noget.. Og sc3a5 min gamle bedsteveninde hun begyndte ogsc3a5 at vc3a6re med dem.. Sc3a5 skete der noget pc3a5 facebook fordi jeg er en rigtig stor fan af Bruno Mars jeg elsker ham virkelig jeg synes han er den bedste sanger han er mit idol.. Men det ved Freja godt at jeg er og sc3a5 skriver hun sc3a5 til mig pc3a5 facebook Hvorfor er det du skriver alt mulig om bruno mars? noget jeg ikke rigtig forstod skrev hun til mig og sc3a5 skrev jeg sc3a5 tilbage til hende.. jeg synes fordi hun spurgte meget ind til mit liv og min mor og min stedfar, familie? om alt mulig jeg faktisk ikke synes raget hende for at sige det lige ud og hun blandet sig ogsc3a5 i ret meget synes jeg og det var faktisk ret irriterende synes jeg og det skrev jeg til hende jeg skrev Ikke for noget freja.. men du blander dig i ret meget synes jeg.. og ja jeg stor fan af bruno mars og det ved du godt eller noget i den stil skrev jeg tilbage til hende det var ret dumt at skrive.. Men jeg mente det overhoved ikke ondt men det tog hun sc3a5 personligt og sc3a5 begyndte hun at skrive alt muligt ondt til mig og min familie? og sc3a5 efter hun havde skrevet skrev en som hedder Cecilie til mig hun skrev ogsc3a5 noget ondt og hende troede jeg jo var min veninde, men sc3a5 skrev hun til mig hvis du tror vi venner sc3a5 tager du fejl og sc3a5 skrev Sarah til mig og sc3a5 skrev en som hedder Patrick sc3a5 det var faktisk 4 som var i mod mig og sc3a5 skrev de ogsc3a5 noget om mig pc3a5 deres vc3a6g og Patrick skrev Sabrina den bc3b8sse? og sc3a5 skrev de at min mor sutter pik pc3a5 alle og at hun er luder? og alt muligt som hun ikke er og sc3a5 skrev de til mig den eneste normale i din familie er din storesc3b8ster.. og sc3a5 grc3a6d jeg jo selvc3b8flgelig sc3a5 meget og sc3a5 sagde min mor til mig Nu det nok sabrina nu det altsc3a5 nok skat nu flytter du simpelhent skole nu har du vc3a6ret igennem nok drama Og det synes jeg hun havde ret i siden 0 klasse var de andre fra min klasse drenge de sagde ogsc3a5 nogle onde ting til mig ller siden 1,2 klasse mc3a5ske 3 men de sagde ogsc3a5 noget ondt til mig eller sagde noget som ramte mig ! og nu hvor freja ogsc3a5 gjorde det i mo mig sc3a5 tc3a6nkte jeg sc3a5 kan jeg lige sc3a5 godt bare flytte skole Freja var den eneste grund til hvorfor jeg blev pc3a5 min gamle skole sc3a5 jeg flyttet skole og det jeg RIGTIG gla for jeg gjode! jeg havde selvmords tanker pc3a5 min gamle skole jeg grc3a6d hver dag faktisk ude pc3a5 toiletet og alt jeg ville var egentlig bare at dc3b8 Men nu er jeg sc3a5 meget gladre og jeg smiler meget nu og griner og mit liv er meget bedre nu synes jeg sc3a5 er rigtig glad for jeg gav mit liv et chance men jeg bliver stadig ked af over det nc3a5r jeg tc3a6nker tilbage pc3a5 det og nogle fra min gamle parallel klasse kan stadig dot sige fuck du klam til mig og staig sige noget til mig som rammer mig men jeg grc3a6der ikke over det sc3a5 meget er blivet meget stc3a6rkere synes jeg.. Men det noget jeg aldrig glemmer. . det var min historie.

  • Skriv en kommentar