Ikke kategoriseret

Outfit style

Her ser i mit outfit, som  jeg har på her til aften. Har i nogle spørgsmål til tøjet eller andet, så skriv en kommentar.   Jeg laver flere outfit indlæg og om mere mode.  Jeg er en rigtig mode glad pige, der  går meget op i det. Jeg kan rigtig godt lide at tage billeder af mit outfit. Det giver mig inspiration til at surfe rundt på nettet og finde cool outfits. Jeg har en drøm om at blive make-up artist Det går jeg også op i. Mit idol er lady gaga hun har nice outfits.   

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

3 Kommentarer

  • Svar mathias at

    jeg kan gode lide din jakke og bluse men jeg synes ikke rigtig om de bukser der 😀

  • Svar pernille at

    kan vildt godt lide din trøje, men bare synd den er for stor til dig 😀

  • Svar prettymalle at

    here is my mail maloumus@sol.dk

  • Skriv en kommentar