Ikke kategoriseret

blog tur the voice 2012

Jeg har været så heldig at vinde et meets greet med Mc clemens  til the voice 2012 den 24 september. Jeg ville tage en masse billeder til koncerten og af Clemens og hvis Jeg møder nogle af mine dejlige læser. blev så Glad da jeg vågnede op i morges for at tjekke twitter ud. der fik jeg mig et  blog chok.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

  • Svar Jeanette Henriksen at

    Det er sgu da for fedt…. Tillykke.. håber det bliver en super fed oplevelse for dig.

  • Svar Jesus at

    Love the pattern and I think it’s good sense to use it for a baby bnkealt because in the beginning babies see black and white colours the best. And I really like the yellow edge! Any baby would be lucky to cuddle in that softness 🙂

  • Skriv en kommentar