Ikke kategoriseret

malou christensen/julie rask nielsen blog

vi blev begge enig om at dele en blog side på facebook da vi synes at det er nice at blogge. og give inspiration og hjælpe andre  vi er så glade for at blogge da vi er rundet 807 likes på siden har vi et link til siden hvor i kan kontakte os på. vi er online så tit på bloggen like bloggen så i skønne.
http://www.facebook.com/pages/malou-christensenjulie-rask-nielsen-blog/277624618921126?fref=ts
 

 

 

julie siger   jeg tror at Malou og jeg lavede en blog fordi vi begge to er meget i mod mobbing og vi er begge blevet mobbet på den ene eller anden måde, men vi vil også bare gerne dele vores liv med nogen der vil høre på hvad vi har at sige, og at vi har vores egen mening om mange ting i livet, om det så ikke er hvad andre vil være enig om, men jeg er sikker på at man kan overvinde mobning hvis man er blevet det ved at stå ved sin egen mening og sige fra og til! Og jeg er super glad for alle de drenge/piger og de få kendte der følger vores blog! Evig tak til jer dejlige  mennesker for at i gider! Det betyder sku alt!!
//Julie heart

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar