Ikke kategoriseret

jeg er okay

Jeg ville lige fortælle jer at Jeg  er okay bliver. ikke mobbet mere det hjalp at lave den video det  var en fase Jeg skulle ud med da jeg lavet denne video. om mobning for at hjælpe andre. der er udsat for mobning dagen i dag. Jeg bliver nemt ked af det når Jeg får beskeder for andre unge at de bliver mobbet. synes at det er syndt for dem at det skal gå ud over dem derfor lavet Jeg. denne video som nogle af jer nok har set.  valgte bare ikke at give op for at hjælpe andre og give dem gode råd. ønsker alle dem der bliver mobbet et godt liv og en god skole start, det kan blive dig der kommer til at smile som mig på billedet du skal tro på dig selv. og ignorere mobberne,
blev mobbet med at Jeg havde en drøm med at blive model der bryd Jeg sammen over blev kaldt grimme ting over nettet at jeg ikke var smuk nok og at Jeg godt kunne droppe drømmen Jeg lagde et par potræt billeder ud af mig på nettet fik lidt hate og trusler over det, nu tror jeg på mig selv og ligger det her billede ud med er mega ligeglad med hvad andre synes om mig, 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar Peter in Oslo at

    Det er tøft gjort at stå frem Malou! Du sskal ikk’ bry dig om de som mobber – de er svake og mangler selvtillidt. Du viser styrke og selvtillit ved å omtale mobning og vise at det er de der mobber der er de svage.. Stå på!
    Hilsen fra Peter i Oslo

  • Skriv en kommentar