Ikke kategoriseret

my story

Mit liv startede med at jeg blev født på frederiksberg sygehus. En sød baby, der kom til at hedde malou. Den første børnehave jeg gik på, blev jeg hurtigt taget ud af af pga mobning. Mine forældre har altid gjordt det godt for at mig og mine søskende skulle have det godt. Kom så i en anden børnehave, ved navn “Nattergalen”, det sted var simpelthen det bedste sted jeg nogensinde har været. De behandlede mig ordenligt og tog godt imod mig. Hver dag efter skole gik jeg i en klub ved navn “Egehuset”. De var nogle skønne mennesker, jeg havde det godt der. Pludselig blev jeg blev mobbet og kaldt grimme ord, det var ubehageligt. Det ramte mig, låste mig inde på skolens toilet og stak af fra timerne, for at græde ud. Der var vold, hvor nogle af eleverne spyttede, slog og sparkede på mig. Mit hovede kunne ikke rumme mere, nok med det, blev også mobbet over internettet, fordi jeg lagde potræt billeder ud. Min drøm var at jeg gerne ville blive model, de gjorde grin med at jeg lignede en abe på billederne og at jeg var for grim til at blive model. Det ramte mig hårdt, de skulle virkelig se hvor hårdt det er at blive mobbet. Havde svært ved at åbne mig op og sige nu det nok, blev den svageste i klassen. Alt det sure skrald gik ud over mig, min farfar blev fundet død af et hjertestop. Jeg græd og havde det skidt. Min verden brød sammen. Jeg snakkede med en pyskolog om mit opvækst og liv, jeg fik af vide at jeg ikke var den eneste der havde det sådan med mig selv. Fik også afvide at jeg har et syndrom ADHD, som står for damp. Havde det skidt med at få det af vide, men samtidig er jeg lettet. Jeg var taget til en fest, hvor jeg lige gik ned i et stykke tid, efter det stod der en drinks til mig, som to piger havde blandet som indeholdte stoffer, blev bedøvet og besvimede. Var tæt på at dø, hvis de to søde mennesker som blev kaldt Natteravene, ikke fandt mig. Ville takke dem, i reddede mit liv. Tusind tak, kom galt nok afsted med en hjernerystelse og et trykket ribben samt en masse blå mærker og skræmmer på kroppen. Er nu sund og rask. Det var min historie om mig selv, vil gerne gøre en forskel. Husk i skal bare være jer selv uanset hvad , i er smukke som i er, find smilet frem og bekæmp mobning.

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

6 Kommentarer

 • Svar Nynne at

  Hej Malou! Fedt at du skriver præcis hvordan du har det 🙂
  Godt kæmpet!

 • Svar Cecilie at

  Hold kæft hvor er du sej! Flot kæmpet!

 • Svar Linea at

  Fed blog du har dig, dog er siderne lidt forvirrende, vil helt sikkert se mere til den!! 🙂

 • Svar Julie at

  Fed blog, godt kænpet.Virkelig.
  – Og flot skrevet btw.

 • Skriv en kommentar