Ikke kategoriseret

min ærlig mening

Jeg er ikke bare sådan en pige, som efterligner andre blogger, har min helt egen stil. Ved ikke hvor andre har det fra? Ville ikke nævne nogen navne på de personer. Jeg skriver da nogle gange med Fie Laursen, om et event om mobning, hvor vi står sammen. Jeg har ikke tænkt mig at ændre den måde jeg er på og heller ikke mine drømme. Kan da godt være at jeg har mange drømme og det skal der også være plads til. Sorry, at jeg kom med min mening om min blog. Har bare fået nok af de negative ting, der dukker op på mine opslag af tøser, der genere mig. Hvorfor kigger i så i min blog, når i nu faker at i elsker at læse min blog, når i ikke gør? Jeg vil kun have trofast læser, der synes at det er godt det jeg laver. Jeg har blogget i 1 år nu og jeg forsætter med det. Har ikke tænkt mig at slutte med det på grund af haters, der tror at de kan komme med deres hate til mig. Jeg elsker virkelig at blogge og det kan ikke ændres. Jeg vil med glæde være en god blogger, som tester produkter for firmaer og inde for mode og en masse emner som jeg ved meget om, end at folk skal være negative over for mig. Folk jeg slet ikke kender er negative overfor mig. Jeg har stor respekt for mine trofast læser, som ser mig som en sød blogger. Jeg elsker virkelig min trofaste læser. Vil altid svare jeres søde beskeder og dele jeres blog på min blog. Kram Malou.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar