RELATEREDE INDLÆG

28 Kommentarer

 • Svar Alberte Kragh Thisgaard at

  Det er self. nemt at skulle sidde her og fedte for dig for at vinde en neglelak. Men for at være ærlig, så synes jeg at det er så fedt at du har bloggen. Du tør vise dig frem, du er ærlig overfor dig selv. Det er fedt gjort, og det er noget som jeg først har indset er rigtigt nu. Jeg har været en indelukket pige helt fra da jeg var 8 fordi jeg var større end de andre, jeg var ikke så flot. Nu er jeg vokset og har indset at vi alle er forskellige. Og det hjalp din blog mig med at indse.

  Btw, vil helst have den pinke neglelak, hihi 🙂

  GODT NYTÅR!!!!!

 • Svar Anna Katrine at

  Hej Malou, du ved hvor meget jeg elsker at følge din blog og følge dig på facebook 🙂
  jeg har tænkt at lave en blog om forskellige neglelak, og hvordan man kan ligge fed neglelak 🙂 og da skal jeg finde nogle fede farver 🙂 og jeg tror den lilla eller den pinke neglelak vil kunne passe godt ind i et af mine negle projekter. jeg håber at du har haft en fantastik jul søde malou , og jeg glæder mig til at følge dig igennem 2013 🙂

  knus fra Anna Katrine

 • Svar Emma Ebbesen at

  Hej, jeg vil bare lige sige det er en super blog du harm og inde på youtube når du prøver så godt du kan at hjælpe dem der bliver og er blevet mobbet. Håber du fortsætter dit gode arbejde.
  Essien. 🙂

 • Svar Mie Mellerup at

  Du har virkelig en sej stil, du er ærlig og viser overfor dig selv hvad du mener. Din blog er virkelig fed! Synes virkelig at du er nice! Du er helt dig selv og dejlig på din helt egen måde! Tusinde tak for den du er!
  – Vil gerne vinde ESSIE neglelakken 🙂
  Selvom jeg ikke vinder det her, må du have en god dag og godt nytår!

 • Svar Martina Simone Bull at

  Super fed blog! Nå, men jeg vil gerne vinde neglelakken og helst den pinke 😉

 • Svar Laura at

  Hej, du skrev til mig på gosupermodel det sødt af dig at give neglak 🙂

 • Svar kathrine at

  hejsa
  syntes din blog er god, og syntes du virker sød 🙂
  hvis jeg skulle have en af negle lakkerne ville jeg helst have essie neglelakken men den anden er også flot 🙂 men du bestemmer da jeg helst vil have din gode mening om hvilken en du kan lide
  ELSKER DIN BLOG
  knuzzzzzzzz fra kathrine

  tag lige et smut ind på min blog: http://sannieogkathrine.blogspot.dk/

 • Svar Julie at

  Hvis jeg var så heldig, at vinde – kunne jeg godt tænke mig Essie neglelakken (den lyselilla).
  Altså.. Lige fra starten af, hvor jeg så en af dine videoer tænkte jeg bare “hun virker da helt ualmindelig sød”. Jeg så de fleste af dine videoer og fulgte med på din kanal. Jeg fandt dig også på Twitter – og senere – der fandt jeg dig på Facebook. Jeg ansøgte dig, og du accepterede – med det samme du havde accepteret fik jeg en besked fra dig. Du skrev, at det var dejligt at få nye venner – det er det! Og jeg var rigtig glad for at du skrev til mig. :-)<3
  Jeg synes du er en dejlig og positiv pige – som har gået noget meget hårdt igennem. Du skal vide, at du altid må skrive til mig (Julie Petersen, vi er venner på Facebook) <3
  Tusind tak fordi jeg må deltage i din giveaway – det er en vildt fed konkurrence.
  Fortsat god december og godt nytår! <3

 • Svar Caroline Simonsen at

  Hej Malou.
  For det første mener jeg det jeg vil skrive i den her besked, jeg kan godt lide at følge med i din blog, Inter løgn der. Hvis jeg ikke kunne havde jeg skam slettet dig,
  Men du inspirere meget og jeg respektere dig.

  Jeg vil ikke synes jeg ser op til dig, men synes du er inspirerede. <3
  Hvis jeg skulle være den heldige
  Vinder,kunne det være fedt med den lilla:-)<3
  På forhånd tak, også selv om jeg måske ikke vinder synes jeg det er flot at du har gjort mulighed for at jeg kunne deltage.
  Ha det godt mus<3

 • Svar Nanna Munkholm at

  Heej Malou!<3
  For at være ærlig har faktisk aldrig før nu set din blok, men jeg synes at den er fantastisk god
  (det mener jeg, selvom jeg ikke har set den før nu!)
  Du virker også til at være rigtig rigtig flink, og jeg vil rigtg rigtig rigtig meget gerne lære dig mere at kende!<3
  Dine videoer synes jeg er virkelig gode, og da jeg skrev i kommentaren, at jeg gerne ville være med, gik der kun 3 min. at du skrev til mig i chat, og du skrev " Her søde ", og det havde jeg ikke lige regnet med at du ville skrive til mig, men jeg blev virkelig glad for at du skrev det.
  Du er en VIRKELIG pæn pige og det er jeg sikkert heller ikke den eneste der synes!<3
  Jeg håber virkelig at vi kunne lære hinanden bedre at kende!<3
  Hvis jeg var så heldig at vinde, kunne jeg godt tænke mig den lyselilla Essie-neglelak, fordi at jeg ikke har den farve, og jeg synes at den er rigtig flot!<3
  Hils din lillebror og jeg håber at der er flere der kommer til at følge diin blok, og at du får en rigtig dejlig december, eller det sidste der er tilbage af den!<3
  Kærlig hilsen Nanna Munkholm<3

 • Svar Emma Brøgger at

  Hej!;-)
  Jeg elsker din blog! Jeg elsker at du tør vise hvem du virkelig er!<3 du er så modig!<3 har ikke så meget at sige mere end at du er fantastisk!!<3
  Ps vil helst have den lilla'a!<3

  Knus Emma<3

 • Svar mette sülau at

  nu er det meget nemt at sidde og fedte for dig men det vil jeg ikke jeg vil skrive min ærlige mening om dig jeg syntes du er en virkelig sød pige og jeg kender dig ikke så godt men vil rigtig gerne kære dig at kende da du er på min alder og er en virkelig pæn pige det skal du være stolt af og jeg vel være her for dig 100 % søde du betyde rmeget husk det<3<3 knuz mette<3
  – ps vil gerne ha den lyserøde..<3<3

 • Svar Milena Avira Sis at

  Okay, du ville have at man skulle skrive en sød kommentar.. SÅ ja, det gør jeg.. Jeg kender dig sleet ikke, og grunden til vi er venner over face det er på grund af den der like leg! (: jeg har nu opfattet dig som en meget flik og venlig person og en smuk menneske.. Og nu hvor du er blevet mobbet, og du ved hvor ondt det gør når nogen sviner en til! Og jeg kan mærke at du er meget imod det som jeg selv er! For jeg er nemlig selv blevet mobbet! Så du er ikke alene (; Jeg vil faktisk rigtigt gerne mødes med dig, og jeg håber at du egentlig vil skriver med mig noget mere. Og jeg siger dig der er ike for at slikke røv, jeg mener det faktisk! Jeg synes det er fedt at du vil hjælpe andre, og nej du er slet ikke opmærksomheds kræven! Du vil bare blive hørt! Og jeg lytter! (; <3

 • Svar Manja Styles Nielsen at

  Jeg kunne vildt godt tænke mig den lilla neglelak.

  Malou, vi to har et specielt venskab, og vi har en blog sammen! Du er en fantastisk og dejlig pige!! Jeg elsker dig overalt på jorden! Alt hvad du laver er perfekt, den hjælp du giver andre, bare det du er dig selv og ingen andre!! Jeg håber jeg vinder!!

  Min mail er: manja-nielsen@hotmail.com

 • Svar Nanna sørensen at

  Heeej Malle ;).
  Ved godt det er meeget sværet når der er så mange der skriver, her inde og fedter for at få de neglelakker, 😉 Men hvis jeg bliver valgt vil jeg meget gerne have den røde, neglelak du ved 😉
  Knuss her fra 😉

 • Svar Kamilla Nielsen at

  Hej, Malou!

  Som nogle af de andre skriver, så er det utrolig nemt, at sidde her og fedte for dig over computeren, men jeg har ikke tænkt mig, at skrive at du skal vælge mig, fordi du er så sød, dejlig, smuk osv. Jeg vil hellere bare skrive min ærlige mening! Og siden jeg ikke kender dig, kan jeg jo heller ikke skrive, “hvor højt jeg elsker dig.” 🙂

  Men jeg læser jo din blog, så på en måde kender jeg dig alligevel, sådan mentalt. Men ja, på baggrund af din blog, så synes jeg, at det er pisse fedt, at du er så ærlig og åben omkring dit liv. Jeg har også problemer, men jeg er bare ikke selvsikker, eller stærk nok til, at dele dem med en masse “unknown” mennesker og derfor synes jeg, at det er så fedt at du er, for så har man ligesom noget man kan relatere til og, hvor man kan sige “Hey, jeg er faktisk ikke den eneste, der har det sådan her.” Det er virkelig sejt gjort, at du har oprettet en blog, så sejt og tak fordi, jeg måtte komme med min mening!<3

  By the way, hvis jeg skulle være så heldig, at vinde, så kunne jeg da godt tænke mig, at det blev den lyserøde (Sally Hansen Diamond Strenght).<3

  Knus Kamilla

 • Svar Catharina at

  Heeej søde Amanda <3

  Synes du er vildt sød og rigtig god til at blogge, Smuk, kender dig ikke utrogeligt godt, men du er rar! Vil meget gerne lære dig bedre at kende <3 Jeg vil meget gerne vinde den lilla <3

  Min email er catharinaf98@hotmail.com

 • Svar Michelle Bagger Stormgaard at

  Vil gerne indrømme, at jeg ikke har hørt om din blog, før du skrev til mig på Faceup, men din blog ser vildt fed ud, og jeg vil begynde og læse herinde meget! held og lykke med bloggen fremover 😉
  Vil helst vinde den pinke, den er mega niiiice!

 • Svar Elisabeth B. Christensen at

  Hej Malle (:

  Nu kender jeg ikke så meget til din blog, men den ser i hvert fald ud til at være god og hyggelig (;!
  Du må have mig undskyldt, at jeg ikke skriver så lang kommentar da jeg ikke ved så meget om blog og hvad du skriver om d:
  Men derfor siger jeg ikke nej til at deltage i den lille giveaway (:
  JEg elsker begge farver, med hensyn til neglelakkerne. Men jeg er nok mest til den Lilla (:

  – Elisabeth Christensen
  Ps:: Du kontaktede mig forresten igennem faceup d:

 • Svar Anh Iversen at

  Hej, tusinde tak for beskeden på facebook! – altssssååå, at jeg kunne tilmelde mig. Men ja, jeg har ikke rigtig kigget din blog, men jeg har kigget den lidt igennem nu. Den virker til at være super fed! og jeg vil begynde at kigge mere 🙂
  – Du er rigtig smuk.
  Ja, godt nytår til dig!
  Hvis jeg nu vinder, ville jeg måske helst have den lilla essie neglelak.

  Kys herfra, Anh <3

  Mail: anh2000@live.dk

 • Svar Nilaa hathaw at

  Hej Malou :).
  har lige siddet og kigget din blog igennem og hold kæft hvor virker du super sød!
  og din blog er super hyggeligt <3
  undskyld den ikke bliver så lang den her, er syg dårlig til at skrive sådan nogle hilsner ;D
  Jeg vil gerne vinde den pink 🙂

  – du kontaktede mig også igennem facebook 😀

 • Svar Frederikke Louise Rasmussen at

  Hej søde Malou 🙂
  Jeg vil lige sige, du har en så god blog, elsker at læse den, den giver både lyst til at gøre så mange ting! Du har en fantastisk blogger, håber det bedste får det i fremtiden, du virker super sød, og du sååååå flot! <3
  – Håber jeg vinder, men hvis jeg gøre, så den lilla essie neglelak 😉

  Det var ikke den lægenste hilsen, men håber du kunne lide den!
  Kys og kram, herfra.
  – Frederikke

 • Svar Sophie at

  Hej Malou. Fed blog du har, især fordi du er helt dig selv og synes at din blog er super hyggelig. 🙂 Jeg vil helst vinde essie neglelakken.
  – Godt nytår Malou.

  – Sophie Juhl

 • Svar Caroline Egeberg at

  Det er selfølgelig. nemt at skulle sidde her og fedte for en essie neglelak.

  men jeg vil være ærlig, Jeg syntes du virker som en rigtig sød pige. og rigtig rigtig hjælpsom og tusind tak for hjælpen til at starte en blog op!
  og jeg syntes det mega fedt du lægger indlæg hverdag så vi kan holde os updateret.
  Nå men jeg kunne skrive en hel roman, så vil helst vinde den lilla neglelak,

  ps:fed giveaway, Godt Nytår til dig!!!!!
  <3

 • Svar Agnes at

  Hej!
  Jeg vil ikke så gerne fedte for dig, men for at sige det helt ærligt, synes jeg din blog er super fed! Elsker at læse de samme opslag igen og igen.. De er altid fede og du virker som en super fed person (og flot!), har fulgt din blog lige siden du startede!
  – Du bliver kun bedre og bedre! Jeg er sikker på at du bliver en af de store blogger en dag! (som Sandra Willer, Fie Laursen, Johanne Kohlmezt samt mange andre!)
  Jeg kunne virkelig godt tænke mig den lyserøde neglelak! (sjovt nok ønskede jeg mig den faktisk i julegave, men fik den desværre ikke:()
  Hvis ikke jeg vinder kunne det alligevel være fedt hvis du skrev til mig? (drømmer bare, haha!)
  agnesjefelt@hotmail.com

 • Svar simone timm at

  hey jeg er en pige på 18 år der godt kan li a skille sig ud
  jeg elsker make up og neglelak
  jeg har så meget make up og vil gerne have mere
  jeg sys denne side er meget brugbart og kunne godt bruge den hele tiden
  jeg sys denne konkurrence er en vildt go idé
  elsker den

 • Svar Rikke Bertelsen at

  Jeg elsker din blog, og RIGTIG fedt at du tør vise dig frem, du skal nok nå langt, men den rigtige indstilling når man langt!
  Jeg kunne virkelig godt tænke mig den lilla essie neglelak!

 • Skriv en kommentar