RELATEREDE INDLÆG

15 Kommentarer

 • Svar Mike at

  du er verdens dejligste person, og blogger jeg nogensinde har hørt om!!!! 😀 <3 <3

 • Svar Daniel Overby at

  Heej søde synes du er smuk sød og rar og håber jeg vinder for den er sej og du er sød og fantastisk vil gøre alt for den kap jeg krydser finger og jeg kan skrive alt muligt om dig for du er ubeskrivelig i alting jeg har aldrig set såen en smuk pige som dig før aldrig nogensinde du er perfekt og vidunderlig 🙂 (Jeg siger Sandheden) <3 og ved ikke hvad jeg skal gøre uden dig du er en smuk stjerne i mine øjne <3

 • Svar silas at

  Hejsa :-). Jeg kender dig ikke så godt, men jeg ved, at jeg har liket dit profilbillede og andre ting de gange hvor du har spurgt 😉 jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal skrive, for jeg har aldrig prøvet det her før… Du er super sød og skrive med og du er faktisk rimelig køn! Har ikke en cap selv, for de er tit for dyre og sådan… jeg går ikke super meget op i mit tøj, men keg ved, at min søster Nikoline vil blive helt vild hvis jeg fik den… hun ser sig selv som min “designer”. Jeg går ikke i noget super moderne tøj, selvom min søster virkelig prøver at få mig til det… nå men tilbage til fedteriet… Du er sød at skrive med, du er vildt flot og smuk og du virker også intelligent, selvom jeg ikke har mødt dig… jeg håber at i vælger mig, for jeg bliver set som en nørd i min klasse fordi jeg ikke har en cap…

 • Svar silas at

  Ps. Din bror er sikkert også helt vildt sej 😀

 • Svar Jakob Fuglsang Petersen at

  I er super cool – Og din bror virker til at have en fed stil!:-)

 • Svar silas at

  Hvornår kommer svaret og hvor?

 • Svar Nikolaj at

  du er mega Nice elsker det du laver <3

 • Svar Anders Jensen at

  Hej søde, jeg er rigtig glad for at vi blev venner for du har fået min blog til at virke og det hele delt den, du er sød, smuk, dejlig, og rigtig god personlighed, jeg håber jeg vinder din kastet for den er så nice ligesom dig, jeg er nok den dreng der ville få mest glæde af din kasket fordi jeg kører den stil med kasketter
  -Anders Jensen <3

 • Svar Pede at

  Jeg kender dig ikke så godt! Men du virker skide flink, og så er du da bare super sød! Og vil bare sige tusind tak for hjælpen med bloggen! Du da sådan lidt dejlig!:D<3
  Og det ville være super fedt og vinde sådan en fed Cap. Og din lille bror er sikkert os Mega sød ligesom du! Så men det var bare det jeg havde at sige! Tusind tak for hjælpen!:b<3

 • Svar Alexander at

  Hejsa, you sweety! Jeg prøver med score-replikkerne (;
  * Gjorde det ondt da du faldt ned fra himlen?
  * Var din far en tyv, for han har taget de flotteste ædelsten, og sat dem i dine øjne!
  * Jeg troede ikke på engle, men så kom du.

 • Svar Oliver at

  Hej Malou 🙂 Jeg kendte dig ikke rigtigt før men så blev vi venner igennem de der lege hvor man skriver et hjerte og så ansøger man. Jeg ansøgte dig så og syntes faktisk at du er en mega cool person, kan godt lide din stil og kan også godt lide at skrive med dig 🙂 Jeg hjalp dig også i en af dine statusser med en som “mobbede” dig, faktisk er jeg også selv blevet mobbet meget i mit liv, og havde på et tidspunkt hvor jeg syntes alle ikke gad mig mere. Alle mobbede mig og kaldte mig forskellige ting, det var hårdt men så spurgte jeg hvorfor de egentlig gjorde det? Og så sagde de at det vidste de ikke og så forklarede jeg dem at jeg blev meget ked af at de gjorde det. Og lige siden har de ikke gjort det, og mange af dem har sagt undskyld og nu er de også meget imod mobning 🙂 Der er måske noget godt i alle mennesker 🙂 Nå, men jeg syntes du er sød, meget sød at skrive med, hjælper en hvis man er nede og så syntes jeg stadigvæk du har en utrolig sej stil! 😀

  – Oliver.

 • Svar Christian Carstad at

  Du virker som en meget åben og ambitiøs person, som er meget positiv.
  – Din blog er rigtig god, men jeg har desværre ikke følt så meget med, da jeg først lige er kommet til. 🙂

  Jeg håber virkelig at du vælger mig, fordi jeg siger sandheden, og ikke bare fyre noget pis af. 🙂

  Forsat goddag. 🙂

 • Svar Frederik at

  Du er da en dejlig pige som vil lave sårn noget det er sødt af den dig respekt fra mig<3

 • Svar Frederik at

  Sødeste dig da<3

 • Svar Frederik at

  Hej med dig din dejlige en
  Du er den sødeste i verden <3
  Du er nu også noget Af det smukkeste

  – hilsen den søde Frederik

 • Skriv en kommentar