Ikke kategoriseret

Jeg tænker tit om jeg virkelig er en god veninde

Jeg tænker tit om jeg virkelig er en god veninde overfor mine allerbedste  veninde   hende den smukke pige.  Jeg prøver virkelig at være der for min aller bedste veninde det er bare ikke altid nemt når vi knap bor en time væk fra hinanden så sidder vi og snakker sammen på skype ville godt tilbring mere tid sammen med hende det bliver en biograf tur og bare hygge snakke. hun betyder meget for mig at venskabet føles som mange år, jeg håber at hun læser det her som det vigtigste hun ville huske mig for,   du skal vide at jeg elsker dig aller bedste  veninde vores venskab vare til evigt  tid med dig er jeg stærker, møs din aller bedste veninde Malou 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar