Ikke kategoriseret

peace out Malou ♥

 

Jeg blev så Ked af det. at der virkelig findes Respektløse  Mennesker . i denne Verden som Ikke kan tåle at se at jeg har min egen Blog. som i kan se Kæmper jeg stadig med Mobning. jeg overledet alt det nedtur jeg havde I mit LIV siden da jeg var lille. nu går jeg bare med et Tomt plads som mangler Respekt for Den jeg er. nogle vil nok kalde mig Opmærksomheds søgende. jeg tager det bare som et Sødt Jordbær . jeg ved at jeg er God nok som jeg er . jeg  Hjælper dem der bliver Mobbet fordi jeg er Venlig og tænke på andre som har det skidt lige nu se jer omkring . er der hjælp at hente så hjælp dem du kan,

peace out

Malou ♥

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar Marie Efraimsen at

    Du er smuk som du er ❤ not out side ?

  • Skriv en kommentar