Ikke kategoriseret

udsat for happy slapping

Blev udsat for happy slapping af et par fyre som troede at de kunne røre ved mig og de troede at jeg bare spredte ben bare.fordi jeg var blondine den gang. blev kaldt snob bare fordi jeg ikke gad snakke med dem som mobbede mig jeg ignoreret dem hver gang de kaldte mig grimme ting. var sammen med en veninde en aften hvor vi var ude og gå os en tur til noget tivoli.  hvor vi var der i en time uden der var noget.  ind til der kom en pige som havde set sig sur på mig.  hun løbte hen til mig og overfaldte mig. jeg ringet til mine forældre om at de skulle komme for at få pigen væk ellers havde hun slået mig i stykker. fik trygget ribenet og et par sår,

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar