Ikke kategoriseret

new clothes

Jeg har været ude og bruge penge på nyt tøj har i nogle spørgsmål om tøjet skriv en kommentar. vil vildt gerne give inspiration til verdens unge, har også købt shampoo med Dennis knudsen for at prøve noget nyt med mit hår, 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar Sacashi at

    Utmaning 3He4r e4r den nya Logan ff6r en ke4nd elektronik je4tte ja ni vet se4kert vikeln. Jag kan tyve4rr inte tala om ff6retagets namn ff6r att min tunga e4r fast naglad av ett tystnadslf6fte. Som ni se4kert har re4knat ut se5 har jag haft en del att gf6ra med tillkomsten av denna logga. Tanken bakom Logan e4r att fe5 folk (eventuella kunder) tro att dom e4r ett ff6retag som bry sej om kunderna och ger en servis som ingen annan i konkurrent kan me4ta sej med. Som oftast se5 e4r det sorliga i hela den he4r historien sanningen. Pengarna som var budgeterade ff6r denna nya giv re4ckte bara till logga och reklam kampanjen ff6r att visa denna fantastiska logga ff6r svenska folket. Se5 det e4r precis som ff6rut ne4r du kommer hem med din nyinkf6pta dator och packar upp den, se5 funkar den inte. Vad gf6ra, jag brukar bf6rja med att gre4va i pappren som ff6ljde med prylen, det brukar oftast bara var ne5t som hf6jer blodtrycket e4n mer. Men Heureka de4r pe5 kvittot ste5r det telefonnummer till supporten, som man kan ringa ff6r hje4lp. Gf6r inte detta ff6r efter att suttit i telefonkf6 i en halvtimme, fe5r man prata med en expert som har betalt per antal samtal han lycka ta pe5 sitt pass. Han e4r bara intresserad av att du skall le4gga pe5 luren, se5 att han kan ta ne4sta samtal och de4rmed tje4na mer pengar. Nej gf6r ff6ljande iste4llet 1, Knaka med knogarna pe5 datorn eller vad det e4n e4r ff6r pryl ni kf6pt lite ovan pe5, lite pe5 sidorna, lite pe5 undersidan, lite pe5 fram och baksidan om det inte hje4lper se5 upprepa proceduren men iste4llet ff6r att knaka se5 sle5 med knytne4ven. I yttersta nf6dfall se5 kan en ve4lriktad spark ficksa e4ven dom sve5raste problem. 2, Ofta kan man fe5 ige5ng divers apparater med att sve4ra och banna i ge5ng dom, ste4ll dej en meter fre5n objektet i fre5ga, sve4r och banna pe5 apparaten med hf6gre och hf6ger rf6st, denna metod fe5r ej blandas ihop med gre5ta i ge5ng metoden vilket e4r en desperat sista e5tge4rd.3, Upprepa metod 1 och 2 tills apparaten ge5r i ge5ng, 4, Ta pe5 dej tomtemasken och fre5ga ne5gon granne om hje4lp, i be4sta fall ke4nner han inte i gen dej. Hoppas du har hje4lp av mina re5d.Serviceansvarig pe5 avpe5

  • Skriv en kommentar