Ikke kategoriseret

jeg har været utilfreds med mig selv

Jeg har været utilfreds med mig selv.  har tit fået Grimme beskeder af folk jeg ikke kender .  føler at det er mig den er galt med fik svært ved at åbne mig op og sige stop .  nu Blokere jeg bare dem der kalder mig grimme ord jeg ville ikke dømme andre .  og synke i deres tempo  nej min selvtillid er ikke så stor fordi folk dømmer en for hurtigt ud for nettet .  jeg læser alt hvad der er på facebook på min profil jeg modtager tænk over det i skriver før i sender beskederne .  det kan virkelig såre mig  og andre der bliver udstødt af beskederne,

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

5 Kommentarer

 • Svar kristian at

  det sårer ogs mig når jeg også får grimme beskeder

  • Svar prettymalle at

   Jeg forstår dig godt min skat du skal vide at uanset hvad der sker vil du altid være min bedste ven sammen er vi stærke, <3

  • Svar Josephine at

   Hej Kristian, jeg synes du er helt perfekt som du er, og du skal slet ikke tænke over hvad andre tænker og siger om dig! Folk har bare mega ondt i røven over at du skiller dig ud og er anderledes! 🙂

   • Svar Lilly at

    Thnnikig like that is really amazing

 • Svar Josephine at

  Syntes det er forfærdeligt at folk ikke kan lade en være! Det er bare fordi at folk har ondt i røven over hvor dejlig og smuk du er! Så sent som i dag så jeg en besked på Hamsa Yassins instagram fra en 6 årige pige, der skrev at han var snobbet og et klamt homosvin. Det er så absurd, tænk at hun overhovedet kan være i sin egen krop!

 • Skriv en kommentar