Ikke kategoriseret

håndvægt træning

Jeg synes at det er for dyrt at gå til fitness fandt en god løsning skaffet mig nogle håndvægte og bruger  hver morgen når jeg vågner op skal jeg træne hver dag  de kostet 150 i sportsmaster kan virkelig godt lide at træne hjemme brydes mig ikke om at tage til fitness for at træne man ved ikke hvad folk tænker om en der hjemme er man bare sig selv,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar Fie at

    Du taber dig ikke at håndvægte, dit fedtvæv, vil blive omdannet anderledes, og din krop har godt af det ja. Men hvis du absolut vil tabe dig skal du træne mindst 30 minutter om dagen, som roning, håndbold, fodbold, løb, styrketræning bl.a. o.s.v
    Håndvægtene der, vil ikke hjælpe dig i retning af at tabe dig hvis det er det som du vil. Udover træning bliver man også nød til at spise rigtig mange grøntsager, og en masse vand.

  • Skriv en kommentar