Ikke kategoriseret

vågn op danmark vis respekt

Hej skønne mennesker der ville sætte tid af  og læse det her om mig. hvordan jeg har det.  der går mange tanker i hovedet på  mig når jeg læser hate beskeder og at jeg bliver svinet til.  hvor har folk sin respekt henne de tænker kun på og nedgør andre og såre andre med deres følelser fordi de tror at de ejer hele verden.  jeg har kæmpet rigtigt meget stadig i dag er folk så modbydelig over for hinanden at de bruger nettet som et mobbe sted. kender et par af mine venner og mig selv som folk ser ned på . vågn op danmark vis respekt, og jeg kæmper stadig med mine ar på sjælen det er hårdt at tænke på min familie og venner og musikken gør mig stærkere,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar