RELATEREDE INDLÆG

10 Kommentarer

 • Svar Ida Holck at

  Jeg skal vinde fordi jeg er ny og så vil jeg poste ting om lidt af hvert og efter sommerferien vil det blive mere om efterskolelivet 🙂 Og så syntes jeg selv jeg poster relevante ting.

 • Svar Silje Pullich at

  Jeg mener at jeg skal vinde fordi, jeg skriver om en hel masse forskellige ting, lige fra “new in”-, “outfit of the day”- og indretningsindlæg, til sjove ting og events der sker i mit liv, og ellers også mine meninger om både film og caféer osv.
  Derudover er jeg også lige begyndt at vlogge, og jeg lægger også mine vlogs ud på min blog.
  Et er mine vlogging-koncepter, som jeg har startet op, hedder “Mit TV-Køkken” og er et koncept, hvor jeg laver lidt anderledes mad, mad på nye måder, eller eksperimenterer lidt – og samtidig er der plads til fjol i mit køkken 🙂

  Min blog: http://feelslikeouterspace.bloggersdelight.dk/
  Min youtube channel: http://www.youtube.com/user/SiljePullichsVlog
  Min facebookside, hvor jeg også lægger sjove billeder ud ind i mellem: http://www.facebook.com/feelslikeouterspace?fref=ts

 • Svar Helena at

  Jeg mener jeg skal vinde, fordi min blog skiller sig ud fra andre, især med alle mine kreative indlæg som syning af puder, broderi, tøj, laver smykker, mosaik, tegner mm.

 • Svar Frøken F at

  Først må jeg lige fortælle at det da er en genial giveaway til nye bloggere:) jeg håber på at vinde fordi jeg elsker at blogge og elsker at have nogle at skrive til:) bloggen er det sted hvor jeg samler alle mine ideer, opskrifter, hæklerier og loppefund – alt det bedste jeg kender:)

  Jeg krydser alt hvad krydses kan og håber meget på at vinde:)

 • Svar Tina Blum Rasmussen_Mirakel Mikkels mor at

  http://minemirakler.dk

  Jeg skal vinde fordi jeg berører et vigtigt emne som mange flere mennesker burde kende til.
  – for tidligt fødte –
  Der kommer flere og flere for tidligt fødte og mange mennesker vil således komme i kontakt med dem – dagpleje/vuggestue, børnehave, skole, fritidsaktiviteter, job osv osv
  Det er vigtigt at brede budskabet så folk lærer at forstå for tidligt fødte. Både som babyer men også som voksne.

 • Svar Sara at

  Jeg vil gerne vinde et shoutout, da jeg har været i gang med min blog i mange år efterhånden, og alligevel kommer der ikke riiiigtig gang i den. Jeg elsker, at blogge og derved dele min interesse om mode og tendenser med andre, men det ville nu være dejligt med mere kommunikation på bloggen. For man må jo erkende, at blogging ikke kun handler om indlæg og billeder, det handler i dén grad også om læsernes kommentarer! 🙂

  http://www.sarasskab.blogspot.dk

 • Svar sandra varn grøne at

  Jeg elsker jo alt inden for den kreative genre, og ville elske at dele mine ideer og oplevelser med endnu flere. tror på mange også ville synes det var skønt 🙂 håber jeg bliver den heldige der via dig kan få lov at dele med endnu flere

  i øvrigt en helt vil god ide til en give away 🙂

  http://krea-kaos.blogspot.dk/

 • Svar Lonni at

  Jeg ville elske at vinde fordi jeg bruger meget tid på bloggen. Den er blevet min hobby – mit frirum – et sted hvor jeg fokuserer på det positive i livet. Jeg vil gerne give mine læsere noget positivt og noget de kan genkende i dem selv. Jeg får fine kommentarer men har ikke så mange læsere. Jeg vil så gerne have flere læsere da det jo er med til at holde bloggen i gang og udvikle den. Min blog handler om hverdagen – livet – kreative ting – haven – opskrifter – interiør og hvad der ellers er med til at gøre hverdagen god. Jeg elsker hverdagen og hvad dertil medfølger.
  http://lonnisverden.blogspot.dk/

 • Svar Mathilde-g at

  jeg mener at jeg skal vinde et blog shoutout fordi jeg bruger meget tid på min blog og går meget op i min blog, det er min interesse, og jeg syntes også fra mit første indlæg til de indlæg jeg laver nu er det blevet meget bedre og der for ville have flere læse eftersom at jeg mener at jeg har fortjent flere læse :grinning:

 • Skriv en kommentar