Ikke kategoriseret

før og efter mobningen

Jeg har gået på flere skoler blev mobbet med mit udseende. jeg mener ikke at mit udseende fejler noget men det gør dem der mobbede mig åbenbart jeg gik ikke med make-up den gang og var heller ikke med på moden. gik mere i det tøj jeg synes var cool gik næsten altid alene i skolen. gad ikke være en af del af dem der mobber folk for at være populær så ville jeg hellere gå for mig selv.   nok med det blev jeg sparket og spyttet på folk skrev grimme beskeder til mig over nettet.  jeg føler ikke at der blev gjort noget ved det. jeg var en meget stille pige som ikke turde fortælle at jeg blev mobbet. ind til at jeg fik modet til at fortælle det blev lettet over at jeg virkelig kunne indse at det skal stoppes skiftet skole og det hjalp virkelig på en skøn efterskole fik venner for livet.  jeg kan virkelig mærke en forskel på mit liv er blevet mere glad for den jeg er, og det er nemlig det du og andre der bliver mobbet skal være når i har fået den hjælp i skal have. som jeg har fået håber at det vil hjælpe dig med at få modet at fortælle dine forældre.  om at du bliver mobbet det hjælper både dig og dine forældre med at hjælpe dig på rette vej.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar