RELATEREDE INDLÆG

3 Kommentarer

 • Svar Sascha at

  Redkens hårkure er virkelig alle pengene værd! (Jeg har prøvet all soft og extreme hårkurene)

  Super 88 er også en rigtig god kur!

  Sexy hair har også nogle rigtig gode hårkure(organic serien er super god).

  Brug en olie/serum i spidserne og en heatprotecter hver gang du føntørre og glatter håret.

  Husk også at få klippet dine spidser regelmæssigt.

  schwarzkopf hair repair er også en rigtig god serie og kan købes i føtex 🙂

 • Svar Flora at

  Jeg har nogle råd til dig. 1. vask kun dit hår to gange om ugen. 2. brug en hårkur fra matas hver måned, eller lav din egen! du kan finde en masse opskrifter på nettet. Fx. kan du masere noget avokado i håret, det skulle gerne være rigtig sundt for håret, for på den måde får dit hår en masse næring og sundt olie fra avokadoen. 3. Put evt. noget olivenolie i håret noget tid før du går i bad. (olie er rigtig godt for håret!) 4. ikke brug varmejern så tit, det er ofte det der ødelægger håret. 5. Lad vær med at børste dit hår for tit. 6. Lad dit hår lufttøre efter du har vasket det. Håber du kan bruge mine råd:)

  For flere tips kan du følge med i min blog:
  http://www.ablogbyflora.blogspot.com

  Der vil fremover være fokus på håret og derfor en masse indlægs omkring det. Knus.

 • Svar Emma at

  Det kommer også meget an på, hvilken Shampoo og balsam du bruger, og håret bliver oftere dejligere, hvis de ikke er balsom og shampoo i en. Kan klart anbefale Tresemme shampoo og conditioner, og en hårkur der fra er også rigtig lækker! 🙂

  Emma

 • Skriv en kommentar