Ikke kategoriseret

Forbillede

 

Jeg ser mig selv som den glade pige, som smitter de andre til at være glade. også får jeg tit af vide. at jeg er et godt forbillede, for mine med mennesker fordi jeg er så hjælpsom. har altid smilet på gider ikke og gå og være trist. over nogle misundelige mennesker der kun kan bruge deres dage, på at lade det gå ud over mig. nogle folk kan ikke tage at jeg er nået så langt med at være så hjælpsom og med bloggen. ved i hvad jeg stopper aldrig. jeg lader jer aldrig vinde over mig, min bedste ven har jeg hjulpet med en video.  hvor han fortæller om hans liv? synes at det er Syndt for ham, at han bliver mobbet . kender det alt for godt blev det selv en gang.  kender flere som har været udsat for mobning.  har tænkt mig at lave noget på Facebook, hvor jeg vil dele billeder og hjælpe folk. at skrive søde og positivt beskeder til dem for at de skal tænke den positivt vej. det kommer vi unge længst med, at der er nogle som støtter os for den vi er,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar AnnSofey at

    http://annsofey.wordpress.com/

    cool blog 😀 tjek min ud 😀

  • Skriv en kommentar