Ikke kategoriseret

hvorfor være usikker

Der er sikkert mange der ude som er usikker på sit udseende. det synes jeg ikke i skal være, der er nogle dag hvor jeg tænker?   hvorfor være usikker når ens familie og venner viser sin kærlighed og fortæller at du er smuk.  Jeg var meget usikker i starten_ vennerne  kan give en styrke. til at glemme alt om ens udseende_  Husk altid at du er perfekt på din måde. du må aldrig lad folk påvirke dig til at være usikker med dit udseende.  vis at du er ligeglad med de mennesker som skriver. latterlige kommentarer  til dig ignorere og blokere dem,  kig kun på de kommentarer der er gode som fx hvor er du smuk. hvor er du pæn.  hvor er du skøn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar