Ikke kategoriseret

telefonboxen.dk

Jeg fik et brev til fra et firma som har en masse iphone cover. til billige penge. net shoppen er værd at tjekke ud. kunne være at der var noget i mangler. net shoppen er  telefonboxen.dk   her kan du finde det iphone cover som jeg fik. grønpink    jeg vil bruge shoppen fremover. når jeg finder noget som jeg skal have købt til min iphone,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar www.Telefonboxen.dk at

    Hej Malou!

    Vi takker for dit fine indlæg, og kvitterer med GRATIS FRAGT til dig og alle dine læsere. Ved brug af koden : Prettymalle fratrækkes fragten inden man betaler. Koden kan bruges fra idag, og 1 måned frem.

    God sommer til jer alle! 🙂

  • Skriv en kommentar