Ikke kategoriseret

vil gerne høre hvordan i har haft det i folkeskolen,

Dig der gerne vil ud med din barndoms historie. send den til mig herinde, vil gerne høre hvordan i har haft det i folkeskolen, vi må holde sammen bedst muligt, i fortjener at folk høre jer 🙂  jo flere historier der bliver sendt fra forskellige personer, mere fokus bliver der på Mobning

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar Maria at

  Hej Malou! Jeg lovede at jeg ville dele min historie med dig! Så her er den!
  Jeg startede i skole i Aalborg, her gik det hele meget godt, men da jeg i sommerferien mellem 1 og 2 flyttede til Tønder ændrede det hele sig.
  Jeg var den nye pige, og blev mobbet med at jeg snakkede sjovt fordi jeg snakkede nordjysk, jeg blev også mobbet med jeg ingen far havde, og blev tit slået i frikvarterene!
  Da dette havde stået på et år skulle min mor, hendes kæreste og jeg
  Flytte til Kolding. Jeg startede på en skole, i en klasse hvor det var ene udlændinge og vi var kun fire danskere. Fra 3-8 klasse blev jeg mobbet meget grimt hver dag, blev truet med tæsk, fik buksevand, ødelagt mine ting og kaldt for danske luder. Også her blev jeg mobbet med jeg ingen far havde. I 5 klasse eskalerede det hele, jeg begyndte og få tæsk hver dag, og dette stod på indtil 8 klasse, i 7 mødte jeg nogle der ikke gik på min skole, de lærte mig at slå fra mig. Og en dag i 8 klasse blev det mig for meget da en af drengene brækkede min arm. Ugen efter brækkede jeg næsen på en af pigerne der altid havde været efter mig, for det var den eneste måde at få hende væk! Det endte med at JEG blev smidt ud af skolen, men ingen havde gjort noget ved alt det jeg var udsat for!
  Jeg var på et tidspunkt så langt ude at jeg faktisk overvejede selvmord, men da jeg så midt i 8 flyttede skole forandrede alt sig! Jeg blev en af de populære, og istedet for at mobbe dem der blev mobbet, gik jeg imellem og tog deres parti! Hvilket jeg stadig gør den dag Idag! Selv er jeg blevet et meget stærkt menneske! Og det håber jeg at alle der bliver mobbet også bliver en dag! For husk i er smukke som i er!<3
  Kys og kram

 • Svar Lærke at

  Hej.
  Jeg blev mobbet hele min skole gang fordi jeg var altid en stille pige som lavede sine lektier.
  Jeg blev mobbet fordi jeg gik med læsebriller og bøjle.
  Det er først i sidste år at jeg ikke blev mobbet da jeg kom hen på en skole hvor alle havde det svært.
  Der fandt jeg også en kæreste og nogle super dejlige veninder.

 • Skriv en kommentar