Ikke kategoriseret

drenge tøj! Synes at det er vildt fedt

Jeg vil lige skrive lidt om min tøj stil.. folk får nok et chok over at jeg går i drenge tøj! Synes at det er vildt fedt.. Elsker det mærke er lige min stil.. også synes jeg at det er fedt at skille sig ud af sin tøj stil, her kommer der billeder af det tøj jeg købte,  ha en Fantastisk aften #Malou.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar Cecilie Laura Olsen at

    Er vild med den, med teksten på den anden siden trøje 🙂 hvor er den fra?

    knus <3
    http://cillleerr.blogspot.dk/

  • Skriv en kommentar